MX1 klassi avasõidus tegi ülekaalukalt parima stardi Harri Kullas, kellel jäi stardisirgel isegi aega käsi stardivõidu puhul taevasse tõsta. Kullast asusid jälitama Indrek Mägi ja Tanel Leok. Mägi suutis mõne ringi Leokit enda seljataga hoida, kuid lõpuks võttis Tanel siiski oma ja asus teisele kohale Kullast püüdma. Peagi oligi Leok Kullase seljataga ning lahti läks ülipõnev heitlus esikohale. Kahjuks lõppes see üsna järsku, sest Leok väänas kurvis põlve ja valu tõttu pidi ta korraks hoo täitsa maha võtma. Seejärel oli Kullasel juba lihtsam esikoha poole sõita. Leok suutis nii palju ikkagi edasi veel pingutada, et teisena finišisse tulla. Kolmanda koha peale läks kõvaks lahinguks sõidu lõpus Indrek Mägi ja Karel Kutsari vahel. Eelviimasel ringil suutis Kutsar möödasõidu teha ning lõpuks ka kolmandana lõpetada, vahendab mxmania.eu.

Teises sõidus ei olnud stardis taas vastast Harri Kullasele. Tema seljataga võtsid kohad sisse Kutsar, Mägi ja Leok. Esimesed ringid sõitis nelik tihedalt koos, kuid peagi hakkas Kullas eest vajuma. Samal ajal hakkas elavnema ka Leok, kes esmalt Mägist mööda sõitis ja mõni ring hiljem tegi ta sama ka Kutsariga. Kui Leok teiseks tõusis, oli Kullase edu tema ees juba 7 sekundiline. Tanel siiski alla ei andnud ning hakkas iga ringiga Kullasele lähenema ja viimasele ringile minnes oli vahe juba alla 2 sekundi. Viimasel ringil hoidis Kullas siiski kindlalt positsiooni ning lõpetas sõidu taas esimesena Leoki ees. Kolmas oli taas Karel Kutsar.

Päeva kokkuvõttes kuulus 50 punktiga esikoha Kullasele, teine oli 44 punktiga Leok ja kolmas 40 punktiga Kutsar. Üldarvestuses tõusis liidriks 144 punktiga Leok, teisele kohale tõusis 136 punktiga Kutsar ja kolmandaks langes 135 punktiga Mägi.

Kuna MX2 klassis otsustas Jörgen-Matthias Talviku starti tulla 125cc klassi tsikliga, siis oli oodata, et klassi liidril Priit Rätsepal tuleb lihtne tööpäev. Avasõidus pakkus talle aga kõvasti konkurentsi Hans Priidel, kes stardi järel liidrikoha enda kätte võttis. Priidel suutis Rätsepat ligi kümme minutit enda seljataga hoida, kuid lõpuks võttis Priit jõuga oma. Kohe liidrikohale saades tegi ta turvalise vahe sisse ning võitis ka sõidu. Hooaja parimat sõitu teinud Priidel tuli finishisse teisena ja Meico Vettik kolmandana.

Teises sõidus võttis stardivõidu Rätsep ja sellega oli ka sõidu saatus otsustatud. Ta tegi kiirelt järgnevatega suure vahe sisse ja võttis lõpuks kindla sõiduvõidu. Teisest kuni neljanda kahni käis terve sõidu jooksul ülipingeline võitlus Daniil Balandini, Meico Vettiku ja Jõrgen-Matthias Talviku vahel. Balandin hoidis pikka aega teist kohta enda käes, kuid Talviku ja Vettik olid tal pidevalt kannul. Väga head kiirust näitas sõidu esimeses pooles just Vettik, kes mõlemast mehest mööda sõitis ja teiseks tõusis. Sõidu lõpus suutis aga paremat kiirust näidata Talviku, kes lõpuks teisena Vettiku ees lõpetas.

Päeva kokkuvõttes teenis esikoha 50 punktiga Rätsep, teine oli 42 punktiga Vettik ja kolmas 38 punktiga Priidel. Enne viimast etappi on kindel liider 186 punktiga Rätsep, teisel kohal on 121 punktiga Tamur Talviku ja kolmandal kohal 105 Jörgen-Matthias Talviku. Samas sõidus osalenud 125cc klassi sõitjatest oli kiireim Martin Michelis, teise koha teenis Romeo Karu ja kolmanda koha Juri Vinogradov. Klassi liider on 182 punktiga Michelis.