Reedeses esimeses kvalifikatsioonigrupis näitasid Kullas (Husqvarna) 1., Kahro (KTM) 4., Krestinov (Kawasaki) 5. ja Rätsep (Honda) 7. aega, teises grupis osalenud algavaks hooajaks A1M Motospordi ridadega liitunud Talviku (Husqvarna) sai kirja paremuselt 4. aja.

Esimeses võistlussõidus oli parim Kullas, Talviku ületas lõpujoone 3. ja Krestinov 4. kohal. Järgmise sõidu võitis Kahro ja Rätsep oli 7. Kolmanda sõidu esikoha sai taas Kullas ning Talviku oli seekord 4. Viimase eelsõidu võitis hispaanlane Joan Cros (KTM), Kahro oli 3., Krestinov 5. ja Rätsep 7. Sõitude tulemusena said otse finaali kõik peale Rätsepa, kes pidi lohutussõidust finaalipääset jahtima minema. Kahjuks oli ta seal 6. ning seekord finaali ei pääsenud.

Finaalis haaras liidrikoha Portugali sõitja Hugo Pasaula (KTM), kes peagi eksis ja langes mitu kohta, selle tulemusena tõusis liidriks seni teisena sõitnud Kullas, kes kihutas konkurentidelt eest. Lõpujoonel oli tema edu teisena lõpetanud Kahro ees üle 10 sekundi, kolmandaks sõitis end Cros. Krestinov sai kirja 5. ja Talviku 11. koha.

Eelsõitude vahepeal peetud mees-mehe vastu sõidus sõitis Kullas end finaali, kuid seal tuli tal alla vanduda Cros'ile.

Laupäeva esimeses kvalifikatsioonis oli Talviku 7., teise grupi kiireim oli Kullas, kellele järgnesid Cros, Kahro ja Krestinov, Rätsep sai kirja 6. aja.

Esimeses eelsõidus võidutses britt Adam Chatfield (Kawasaki), Talviku ületas lõpujoone 6. ja Rätsep 9. kohal. Järgmises võidukihutamises võidutses Kullas Kahro ja soomlase Juuso Matikaineni (Husqvarna) ees. Kolmanda sõidu võidu pistis taskusse aga Kahro, teine oli Krestinov ja kolmas rootslane Emil Berggren (Husqvarna), Rätsep oli 7. Neljandas eelsõidus oli taas parim Kullas, kes edestas napi sekundiga Cros'i, Talviku sõitis end 6. kohale.

Lohutussõidus osalenud Rätsep ja Talviku kahjuks kahe esimese hulka, kes lunastasid endale viimased finaalipääsmed, ei mahtunud, kui nad said vastavalt 4. ja 5. koha.

Õhtu lõpus sõidetud finaalis asus liidriks Kahro, kes suutis kohta hoida kuni sõidu keskpaigani, kui temast möödus tagasihoidliku stardi teinud, kuid seejärel koht koha võrra oma positsiooni parandanud Kullas. Eestlased suutsid ülejäänutelt vaikselt eest sõita ning võtsid jälle kaksikvõidu, kolmandaks tuli taas Cros ning neljanda koha sai seekord Krestinov.

Mees-mehe sõidu finaal oli aga eestlaste omavaheline teema, kus Kullas alistas Krestinovi.