MX2 klassi kvalifikatsioonis oli eeldatult kiireim Kullas, kelle ringiaeg oli konkurentide omadest 3 või enam sekundit ringi peale kiirem. Kahro aeg oli neljas ja ta jäi Kullase omakorda alla 4,1 sekundiga.

Avasõidus haaras Kullas liidriohjad ja ei andnud neid sõidu jooksul kordagi käest ning sama kindel oli Kahro teine koht - Kullasele kaotas ta 50,7 sekundit, kuid edestas kolmandaks tulnud Miro Sihvoneni pea 10 sekundiga. Kullas võitis hoolimata ühest korralikust kukkumisest ka teise võistlussõidu ja edestas lõpujoonel Kahrot minuti ja seitsme sekundiga. Kolmandaks sõitis end Valtteri Malin, kes kaotas Kahrole omakorda kümne sekundiga.

Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus etapivõit Kullasele (50 p), teine oli Kahro (44 p) ja kolmas Sihvonen (38 p).

Külgvankritel olid stardis Andrus Kiskonen ja Kristjan Kivistu, kes olid sõitudes saadud kuuenda ja viienda koha eest kokkuvõttes kuuendad.

Kullas ja Kahro stardivad juba sellel laupäeval Tihemetsas, kus sõidetakse Tridens Eesti motokrossi meistrivõistluste viimane etapp ning noormeestel tuleb seal MX2 klassis tõsine mõõduvõtt, sest sarja liider Kahro edestab Kullast ainult 5 punktiga. Lisaks on Kullasel võimalus tulla ka MX1 klassi Eesti meistriks, mis tähendab, et noormees osaleb Tihemetsas mõlemas klassis, nagu ka eelneval kahel etapil Karksi-Nuias ja Lange motokeskuses.