Laupäeval kvalifikatsioonis seitsmendal ringil katkestanud ja alles 32-ndana stardipositsiooni valida saanud Kullas sai mõlemale sõidule hea lähte. Kui esimeses sõidus lasi ta Leoki endast mööda ja lõpetas tema järel 15. kohal, siis teises sõidus oli Kullas 15. ja veidi kehvema stardi saanud Leok 17.

Mõlemad sõidud võitis itaallane Antonio Cairoli (KTM). Esimeses sõidus finišeeris ta belglase Clement Desalle'i (Kawasaki; +4,242) ja prantslase Gautier Paulini (Yamaha; +5,137) ees. Teises sõidus läks teine koht sloveen Tim Gajserile (Honda; +1,461) ja kolmas belglasele Jeremy van Horebeekile (Honda; +32,822).

Krestinov sai esimeses sõidus 25. ja teises 21. koha. Avasõidus oli ta viimane, kes liidrilt ringiga sisse ei saanud, teises ei jäänud Cairolile ringiga jalgu 19 esimest meest.

MX2 klassis sai Hardi Roosiorg (KTM) kahe sõidu kokkuvõttes 22. koha.

Tanel Leoki tiimi A1M Husqvarna kuuluv Jörgen-Matthias Talviku tegi Euroopa meistrivõistluste EMX125 klassis võimsa etteaste, lõpetades esimese sõidu laupäeval teisel ja teise sõidu täna kolmandal kohal. Kahe sõidu kokkuvõttes võttis ta poodiumil vastu teise koha karika. Võitis itaallane Mattia Guadagnini, kes kogus vaid ühe punkti rohkem. Avasõidu lõpetas itaallane esimesel (25), teise Talviku järel neljandal kohal (18 punkti). Talviku sai oma kohtade eest 22 ja 20 punkti.

EMX125 klassile oli see hooaaja esimeseks etapiks.