Esimeses sõidus olid võitjateks Marko ja Maarek Miil (AYR-KTM, AYR Racing Team), kes edestasid Varikut ja Kõivu kaheksa sekundiga, kolmandad olid sõidus Tanel Reesna ja Ruslan Talf (AYR-KTM, RedMoto Honda Racing). Teises sõidus jäid juba meistritiitli kindlustanud Varik ja Kõiv sõidu alguses raja äärde, teise võidu said Marko ja Maarek Miil, kellele kuulus ka etapivõit. Teise sõidu teised olid Reesna ja Talf, kes kaotasid võitjatele 0,4 sekundit. Kolmandad olid Margo Sonn ja Tanel Kõiv (KTM, Kose AMK). Sama järjestus jäi ka etapi kokkuvõttes, meistrisarja arvestuses suutsid Sonn ja Kõiv oma hõbedast positsiooni hoida ja nende edu hooaja kokkuvõttes oli Marko ja Maarek Miili ees vaid 1 punkt.

Tridens Eesti meistrivõistluste punkte püüdsid ka noored krossisõitjad, Hartwall Jaffa 50 cc ja 65 cc klassides. 65 cc klassis läks etapivõit Rainers Zuksile (KTM, Läti), teine Madis Lepikov (KTM, Motoklubi K&K) ja kolmas Kristo Tarasov (KTM, Roosna Alliku MK). 50 cc klassis oli võitjaks Marcel Peldes (KTM, RedMoto Honda Racing), teine Kevin Sleng (KTM, Kose AMK) ja kolmas Kenth Lusenberg (KTM, Freetime Racing). Hartwall Jaffa 50 cc ja 65 cc viimane EMV etapp sõidetakse 13. oktoobril heategevusliku motokrossi Tanel Leok ja sõbrad raames, mis toimub Tartu külje all uuel Lange krossirajal.

Vaabinas selgusid ka Eesti karikavõitjad klassides MX1, MX2 ja MX2 jun. MX1 karikavõitjaks tuli Jüri Triisa (Honda, RedMoto Honda Racing), kelle edu oli piisav ja mees viimasel etapil ei osalenud. Etapivõiduga tõusis teiseks Edgars Ruditis (Läti) ja kolmas oli hooaja kokkuvõttes Vaabinas teine olnud Raido Nei (Sinilind MK).

MX2 klassis sai etapivõidu Karlis Sabulis (Honda, RedMoto Honda Racing), teine oli Karl Saat (Honda, RedMoto Honda Racing) ja kolmas Henri Airich. Karikavõitjaks tuli Karl Saat Erki Kahro (Yamaha, Yamamoto RC) ja Rannar Uusna (KTM, KTM Racing Team) ees. MX2 jun klassis sai etapivõidu Kert Pääbo (Yamaha, Lääne MK), teine oli Aleksei Vinogradov (KTM, Energia SK) ja kolmas Rain Koch (KTM, Jakoch Racing). Karikavõitjaks tuli kindlalt Koch, teine Vinogradov ja kolmas Pääbo.

MX B klassis oli karikasarja etapivõitjaks Reiko Kikas (KTM, Kagu MK), MX C klassis aga Ainars Dukulis (Honda, Läti).