Kolmeaastase vaheaja järel on eestlased ka külgkorvide stardis ning tänavusse koondisse kuuluvad selle aasta MM-i kuues meeskond Kert Varik/Lauris Daiders, selle aasta Eesti meistrivõistluste hõbedamehed Markus Normak/Karl-Albert Kasesalu ja pronksid Gert Gordejev/Keit Kivaste.

A-grupis osalenud Varik/Daiders lõpetasid oma sõidu 5. kohal, järgmises sõidus kihutasid Normak/Kasesalu vapralt, tulemuseks 4. koht. Gordejev/Kivaste lõid aga kaasmaalaste tulemused üle, saades enda sõidus kolmanda koha. Kvalifikatsiooni võitsid belglased hollandlaste, prantslaste ja eestlaste ees.

Quad Team Estonia ridades esindavad Eestit seekord viimase kolme aasta Quadide Euroopa meister ja selle aasta Eesti meister Kevin Saar ning tänavused Eesti hõbe ja pronks Martin Filatov ja Priit Järvloo. Esimesena sõitnud Saar pidi sõidu kolmandal kohal sõites tehnilise vea tõttu katkestama. B grupis osalenud Filatov sai kenasti lõpuni ja oli 9. ning viimases sõidus tõi Järvloo eestlaste kastanid tulest neljanda kohaga, tänu millele tõusis Eesti kvalifikatsioonis kaheksandaks. Quadide esikolmik oli USA, Holland ja Poola.

Täna sõidetakse Saksamaal juba finaalsõidud ning selguvad selle aasta parimad korvi- ja quadimaad.