MX Open Pro klassis näitas mõlemas sõidus head hoogu ka Rannar Uusna, kes võitis stardid ja juhtis sõite esimestel ringidel. Kuid Laansoo tegi jõudude vahekorra mõlemas sõidus kiirelt selgeks, mõlema sõidu kindel võit kindlustas esikoha etapi kokkuvõttes. Samuti KTM rattal sõitnud Uusna lõpetas mõlemas sõidus teisena ja oli ka kokkuvõttes teine. Kolmas AKR KTM Racing sõitja, Lauri Lehtla oli mõlemas sõidus kolmas ja selle koha sai ta ka kokkuvõttes.

MX jun arvestuses olid püüdmatud kaks lätlast. Paulss Jonass võitis mõlemad sõidud ja teenis sellega kokkuvõttes etapivõidu. Teise koha etapil sai Karlis Sabulis, kes sellel aastal Eesti krossidel võitnud enam-vähem kõik, mis MX jun arvestuses võita on olnud. Mõlemas sõidus kaotas ta kaasmaalasele 8 sekundiga. Kolmas koht kuulus Henri Roosiorule, kes oli sõitudes kolmas.

MX noored klassis, kus sõidetakse kas 85 cc või 65 cc (suurte ratastega) tsiklitega oli kahe sõidu kokkuvõttes võitja Karel Kutsar, kes võitis mõlemad sõidud. Teine koht kuulus Tomass Sileikale, kelle kohad olid sõitudes neljas ja teine. Sileika edestas kokkuvõttes kahe punktiga Christopher Tallit, kelle kohad olid sõitudes vastavalt kolmas ja neljas.

Mini MX tõi rajale enim võistlejaid ja vaja läks B-finaali. Pea 40 võistlejat asusid püüdma kõrgeid kohti, kõige paremini sai sellega hakkama Henri Remma, kes võitis mõlemad A-finaali sõidud. Teine oli Marko Lepik, kes oli sõitudes kahel korral teine. Kolmas koht kuulus Marthi Lepikule, kes esimeses sõidus oli teine, teises aga kuues. Üks soosikutest, Raivis Levans ebaõnnestus esimeses sõidus, kus tema koht oli 18, teises sõidus lõpetas ta Remma järel teisena, kaotades talle 1,7 sekundit.

Amatööride superliiga, ehk klass neile kes tunnevad, et MX Open Pro pole päris neile, tõi rajale 10 sõitjat. Kahe sõidu kokkuvõttes oli parim mõlemad sõidud võitnud Marken Murumaa, teine Tarmo Jaasi-Tamm ja kolmas Tanel Soots.

Kuimetsa superkrossile punkti pannud superfinaalis, kus olid koos MX Open Pro ja MX jun parimad, näitas oma võimu Juss Laansoo, kes sõidu kindlalt võitis. Teine oli Rannar Uusna ja kolmas Indrek Mägi. Vahepeal teisel kohal sõitnud Lauri Lehtla oli sunnitud sõidu katkestama.