Kohal olid ka Krestinovi suurimad konkurendid Matthias Walkner Austriast, Klemen Gercar Sloveeniast ja Martin Michek Tšehhist. Kvalifikatsioonis oli Krestinov Micheki ja Walkneri järel kolmas. Kauriti koht oli 15., vahendab Msport.ee.

Esimeses sõidus pidi Krestinov tihedas heitluses leppima neljanda kohaga, ettepoole jäid Walkner, Gercar ja Timur Muratov Venemaalt. Kohad teisest neljandani mahtusid pooleteise sekundi sisse. Ardo Kaurit oli 13. kohal.

Teinegi sõit oli üsna pingeline, võidu sai Michek, teine Walkner ja kolmas Krestinov. Kolmik sõitis teistelt eest ja mahtus 4,4 sekundi sisse. Kaurit oli teises sõidus 14. Etapi võitis Walkner, teine Michek ja kolmas Gercar. Krestinov oli neljas, kaotades Gercarile kahe punktiga. Kaurit oli 14.

„Kvalifikatsioon oli üsna hea, sõitsin ennast kaheksandalt kohalt kolmandaks, kiirust oli ja ka agressiivsust möödasõitudel. Täna oli rada kastetud ja see oli üsna aukus. Käsi läks täis, rada loopis korralikult, pool sõitu olin ühe konkurendi taga kinni ja kui minema sain, siis sõitsin kahe ringiga kümne sekundilise vahe tasa. Finišeerisime kolmese pundiga koos. Teises sõidus olin stardis viies, siis tõusin neljandaks ja sealt edasi kolmandaks. Paraku tegi ilmselt siinne kuumus oma töö, proovisin korra ka mööda saada konkurendist, kuid ta pani ukse nö kinni ja see lõi natuke rütmist välja. Lõpus läksin juba kindla peale, ei olnud jõudu lõpuponnistuseks. Selles mõttes on nädalavahetusest kahju, et kiirust oli ja kõik justkui toimis aga asjad jäid vormistamata ja konkurendid said väikese edu sarja kokkuvõttes,“ võttis Krestinov nädalavahetuse kokku.

Peale kolme etappi on liider Walkner (118 p), teine Gercar (112 p) ja kolmas Krestinov (103 p), sama palju punkte on ka Michekil. Kaurit oli 14 (35 p).

Järgmine MX3 klassi etapp sõidetakse 9. juunil Sloveenias.