MX1 klassis läks etapile vastu liidrina Lauri Lehtla, Toomas Triisa 40 punkti kaugusel. Kuna aga saada võis etapilt 120 punkti, oli kõik väga lahtine.

Esimeses sõidus pääses etteotsa Toomas Triisa, kes seda kohta lõpuni hoidis, teine koht Lehtlale ja kolmas Jüri Triisale. Teises sõidus sai parima stardi Lehtla, Toomas ja Jüri Triisa teda jälitamas. Ühel hetkel olid Toomas Triisa ja Lauri Lehtla kohad vahetanud ja viimase tempo langes. Siiski suutis ta viimastel ringidel hoo taas üles saada, kuid Triisat enam püüda ei õnnestunud. Ja polnud ka vaja, sest teine koht kindlustas talle tänavuse meistritiitli klassis MX1.

Lauri Lehtla: "Teises sõidus juhtus see, et lainete peal sain lenksuga korraliku paugu kõhtu, see lõi hingamise raskeks ja Toomas sai mööda. Lõpus läks asi paremaks, kuid Toomas oli juba eest läinud. Hooajaga võib aga vägagi rahule jääda, meistritiitel on käes."

Etapi võitis Lehtla ja Jüri Triisa ees Toomas Triisa, kes tuli hooaja kokkuvõttes hõbedale. Tänavune pronks kuulub Jüri Triisale.

85 cc klassis võitis mõlemad sõidud Karlis Sabulis, teine oli kokkuvõttes Hendrik Talviku, kes sai sõitudes teise ja neljanda koha, etapil oli kolmas Aleksei Vinogradov, kes oli mõlemas sõidus kolmas. Meistritiitel läks selles klassis Lätti, Karlis Sabulisele. Hõbe kuulub Henri Roosiorule, kes oli Kosel neljas ja pronks Aleksei Vinogradovile.

Külgvankrite klassis olid Tridens Eesti meistrivõistlustele vürtsi lisamas kiired lätlased, möödunud aasta MM-sarja pronksimehed Janis ja Lauris Daiders, kes ka mõlemad sõidud võitsid, etapi kokkuvõttes teine koht kuulus Margo Sonnile, kelle korvipoisiks Kosel oli lätlase Elvis Mucenieksi asemel Jürgen Jakk. Etapi kolmas koht läks samuti Lätti, Arnolds ja Gints
Silisele. Eesti meistritiitlit kaitses edukalt Gert Gordejev, kes tänavu sõitis koos Maarek Miiliga. Hõbeda teenisid hooaja kokkuvõttes Ülar Karing ja Juhan Paabstel ning pronks kuulus Argo Põldsaarele ja Indrek Aljesele.

Quadide esimeses stardis sai võidu Kaspar Kangur, edestades Andro Hallikot ja Kait Kompust. Kukkunud Sander Raik, kes pikalt sõitis teisel kohal pidi leppima neljanda kohaga. Meistritiitli saatus jäi teise sõitu, kus võidu sai Kangur. Alguses liidriks tõusnud Halliko loovutas oma positsiooni eelviimasel ringil Kangurile ja lõpetas sõidu mootoriproblmeemide tõttu kolmandana.


Kaspar Kangurile kindel etapivõit ja tänavune meistritiitel. "Tegin alguses ühe vea ja Halliko kasutas selle ära. Lõpus sain siiski ta kätte. Meistritiitel on superhea saavutus, hooajaga saab väga rahul olla," rääkis Kaspar Kangur peale sõitu.

Halliko sai etapilt teise koha on ka hooaja kokkuvõttes teine, Kangurist jäi lahutama kuus punkti. Tänavune pronks kuulub Kait Kompusele.