Sakslase mahukas saavutustekonto tipneb maailmameistrivõistluste 2. kohaga 1997. aastal koos Henry Van De Wiel'iga, aasta varem oli ta MM-il kolmas; lisaks hulganisti Saksa meistritiitleid ning palju teisi kõrgeid kohti.

Wenningeri korvis kallutab kurvid sirgeks endine korvipoiss Jürgen Jakk, 2001. aasta meeskondlik Euroopa meister ning MM-i 3. koht koos Are Kauritiga 2004. aastal. Ka on Jakk üks neist, kes ootamatult populaarseks osutunud Korvikunnide võidusõidud algatas.

Pühapäevasel, külgvankrite MM-etapi finaalsõitude vaheajal toimuval Korvikunnide stardis pakuvad Eestist põnevust ka aastaid MM-karussellis keerelnud Andrus Vaks, 2001. aasta meeskondlik Euroopa meister ning 2004. pronksmedali võitja Eesti rahvusmeeskonnas. Sõidunumbri all 3 on end kirja pannud 10-kordne Eesti meister Juhan Tammik, kes koos Ervin Kuris`ega, võitsid 1991. aastal toimunud viimastel NSV Liidu motokrossi meistrivõistlustel hõbemedalid. Kokku on Oldstars stardis ligi 40 ekipaaži Eestist, Lätist, Soomest, Rootsist ja Saksamaalt.

Korvikunnid on endisaegsed külgvankritega mootorratastel sõitnud võidusõitjad, kes viimasel ajal enam Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni litsentsiga ei ole võistelnud. Klassis "Ässad" astuvad üles sõitjad vanuses 40-55 eluaastat ning klassis "Ägedad" 55aastased ja vanemad (klassi kuulumist arvestatakse juhi järgi, korvis võib olla noorem sõitja). Põnevust lisab asjaolu, et ka ekipaažide tsiklid on enamasti nende endisaegsete saavutustega samast ajajärgust.

Korvikunnide tegemisi reguleerib MTÜ Motoklubi Korvikunnid, kes soovib tunnustada ja tutvustada endiseid tublisid sportlasi ning tuua seeläbi noori tippspordi juurde. Järgmisel aastal luuaksegi eraldi masinaklass noortele. Korvikunnidele toimub 2012. aastal 5 treeningvõistlust: Põlgastes, Kiviõlis, Kuimetsas, Vaabinas ja Kosel. Viimane etapp Kosel peetakse kogupere motopäevana 1. septembril, mille raames korraldatakse laste motohommik, mitmeid konkursse, võidusõite krossis.

Kiviõli Motofestivali piletihinnad eelmüügis algavad 12 eurost (sooduspilet, 1 päev), kohapeal maksab 1-päevapilet 17 eurot ja pääse mõlemaks päevaks 24 eurot.