Teise koha võitis Belgia-Läti meeskond Joris Hendrickx/Kaspars Liepins ja kolmandaks paigutus Läti ekipaaž Janis Daiders/Lauris Daiders.

Parima Eesti ekipaažina saavutas võistluspaar Kert Varik/Erkki Kõiv lõppkokkuvõttes 19. koha.

Kõige nimekama osaleja, hollandlasest seitsmekordse maailmameistri Daniel Willemseni positsioon enne starti oli kõige tugevam: eelmisel MM-il vaid viienda koha saavutanud Willemsen oli juba enne Kiviõli starti koos meeskonnakaaslase Gertie Egginkiga MM-i tabelit juhtimas.

MM-i tabeli teises reas paigutusid 2009. aasta maailmameistrid, Läti-Belgia segapaar Joris Hendrickx ja Kaspars Liepins ning kolmandal positsioonil olid belglased Jan Hendrickx ja Tim Smeunix, kes võitsid eelmisel maailmameistrivõistlusel teise koha.

Laupäevases kvalifikatsioonisõidus näitasid parimat tulemust just Willemseni-Egginki meeskond. 

Praegused maailmameistrivõistluse liidrid haarasid kohe esimeses külgkorvide finaalsõidus liidrikoha. Eelmise aasta võidupaar Joris Hendrickx/Kaspars Liepins jäi liidritest maha vähem kui kahe sekundiga. Kolmandat kohta suutis kogu sõitu vältel hoida Jan Hendrickxi ja Tim Smeunixi ekipaaž.

Väga ilusa sõidu tegid ka eelmise aasta Kiviõli etapi võitjad Läti vennad Janis ja Lauris Daiders, kes hoidsid sõidu alguses küll kuuendat positsiooni, kuid suutsid lõpuks tõusta neljandale kohale.

Teist sõitu valitses samuti Willemseni-Egginki paar. Jätkuvalt tugevat sõitu näitasid ka Hendrickxi-Liepinsi ekipaaž, kuid esimestena jõuda finišisse neil ei õnnestunud ning nad pidid taas leppima teise kohaga. Kolmandat positsiooni hoidsid aga kindlalt vennad Daidersid.

Kiviõli etapil moodustasid esikolmiku seega Daniel Willemsen/Gertie Eggink Hollandist, Belgia-Läti meeskond Joris Hendrickx/Kaspars Liepins ning Läti ekipaaž Janis Daiders/Lauris Daiders.

Esikuuikusse mahtusid ka Belgia meeskonad Jan Hendrickx/Tim Smeunix ja Peter Steegmans/Sven Verbrugge ning Läti paar Maris Rupeiks/Kaspars Stupelis. 

Eesti-Läti meeskond Margo Sonn/Elvijs Mucenieks kindlustas 16. koha. Eesti meeskondadest parimat tulemut näitasid Kert Varik ja Erkki Kõiv, kes said lõppkokkuvõttes 19. koha. Mõlemad meeskonnad said MM-i punkte. MM-i punktid teenis välja ka Eesti meeskond Argo Põldsaar/Indrek Aljes (23. koht).