Esikoht tagas Korjusele poole miljoni euro suuruse stipendiumi, mille abil saab ta osaleda juba klassi võrra kõvemas sarjas. Uuel hooajal saab andekas eestlane soovi korral sõita juba Renault 3.5 sarjas.

Tänase võistluse käik:

Start on antud. Eilse esimese finaalsõidu võitnud eestlane startis ka täna kell 16:40 alanud sõitu parimalt stardikohalt.

Korjus juhib kolme ringi järel. Tema põhikonkurent Arthur Pic on 12. kohal.

Pic jääb Korjusest üldarvestuses maha 28 punkti. Etapivõit maksab 15 punkti ning igal etapil on kavas kaks sõitu. Kuna käsil on eelviimane etapp, on eestlasel võimalik üldvõit tagada.

Javier Tarancon möödus Korjusest.

Viie ringi järel kaotab Korjus Taranconile 0,5 sekundit.

Kuus ringi sõidetud - Korjus teisel kohal ja kaotab Taranconile 0,6 sekundiga. Pic on kaheksas.

Kaheksa ringi sõidetud ja eestlane püsib liidri kannul. Vahe vaid 0,456 sekundit. Pic endiselt kaheksas.

Kümme ringi läbitud ja Korjus 0,25-sekundilise kaotusega teine. Juhib ikka Tarancon. Kolmandal kohal on Richard Singleton, kes kaotab eestlasele 1,3 sekundiga. Pic ikka kaheksandal kohal.

12 ringi läbitud. Korjus langes kolmandaks, möödus Luciano Bacheta. Arthur Pic ei ole suutnud oma kaheksandalt kohalt tõusta.

Korjus lõpetab kolmandana ja on üldvõitja! Etapi võitnud Javier Taranconile kaotas eestlane 0,55 sekundiga. Teisena lõpetas Luciano Bacheta (+0,41). Eestlase pearivaal Arthur Pic oli 14-sekundilise kaotusega kaheksas.