Korjus (Double R Dallara-Mercedes) alustas sõitu 23. kohalt, mis jäi talle pärast eilset kvalifikatsioonisõitu, kus ta samuti tehniliste probleemide tõttu katkestama oli sunnitud.

Korjuse pressiesindaja Martin Korjuse sõnul oli kvalifikatsiooni katkestamise põhjuseks mootoririke, kuid tänase põhisõidu lõpetas auto tulekustuti iseeneslik tööle hakkamine.

"Autol läks iseenesest tulekustuti lahti ning kogu kokpiti viskas vahtu täis. Kevin ei näinud enam sõita ning kiivrikiled said ka otsa," rääkis Martin Korjus. "Selle tingis ilmselt mingi elektroonikaviga, täpsemalt ei tea. Mingil põhjusel läks auto ise lolliks."

Martin Korjuse andmetel vahetati Kevini masinal enne tänast sõitu ära ka mootor, mille rikki minemise võtsid mootoritarnijad täielikult oma süüks.

"Mootori tööjõudlus oli olnud enne selle laiali jooksmist 90 protsenti. Pärast käisid mootorimehed tiimi ees vabandamas, et see oli nende viga," kirjeldas Martin Korjus.

"Kõigest sellest on väga kahju. Vabatreeningu võit näitas, et kiirus oli tegelikult hea ning lootused kõrge koha püüdmiseks olemas," lisas ta.