Meier võtab esimese eestlasena osa triali maailmameistrivõistlustest, kus ta osaleb FIM Women’s Trial-i arvestuses. Võistlusel sõidab mõistagi paremik. Näiteks sel aastal naistest parimana Scottish Six Days Triali lõpetanud Emma Bristow, kes on hetkel ka FIM Women’s Trial-i üldliider. Bristow-le järgnevad Rebekah Cook ja Sandra Comez ning teised head sõitjad.

Meieri sõnul on ta oodanud pikka aega, et saaks võistelda sellise tasemega võistlusel. Kahtlemata on tegemist suure unistuse täitumisega. Neiu üritab suurvõistlusel endast parima anda ja on väga motiveeritud. Tema sõnul on eelnevatel nädalatel peetud treeningud koos treener Mati Karuauguga lisanud sõidukindlust ja parandanud füüsilist vormi. Keity tõi esile veel naissõitjate taseme, kirjeldades, et nad on väga professionaalse lähenemisega sõitjad ja meessõitjatest mitte sugugi kehvemad. Radade raskusastmed on paraku tipptasemel ja Keity ei soovi endale eelnevalt liigseid pingeid tekitada. Pigem üritab neiu võistlusel keskenduda sõidule ja saada kogemuse võrra rikkamaks.

Meieriga sõidavad Tšehhi kaasa Jaak Burk ja Ilmar kald. Burk on Meieri “minder” ehk inimene, kes sõitjat võistluse ajal julgestab, lisaks on Burk ka tehniliseks toeks. Sherco Team Estonia eestvedaja ja Eesti triali komisjoni esimees Ilmar Kald lausus, et kuna Meier on esimene Eesti trialisõitja, kes võtab osa MM-etapist, siis ei soovi ta kindlasti neiule suuri pingeid peale panna. Kald sõnas, et sel hooajal on Meier end väga heast küljest näidanud, sõites Itaalias Euroopa meistrivõistluste tihedas konkurentsis välja 7. koha ja Tšehhi MM-il on peamine eesmärk kogemusi juurde saada ning anda endast parim.

Meieril on sellel hooajal plaanis veel osa võtta kõikidest Euroopa meistrivõistluste etappidest, milledest järgmine toimub 15. augustil Belgias Bilstainis. Viimane EM-etapp sõidetakse aga 22. augustil Šveitsis Grimmialpis. Nii Belgias kui Šveitsis lähevad rajale ka Over40 arvestuses motoklubi GasGas sõitjad Jaak Burk ja Kalle Ivainen. Sealt edasi suundub Sherco Team Estonia Hispaaniasse treeninglaagrisse, mis toimub treener Roberto Weinbergi (Toptrial Escuela de Trial) juhendamisel, et aidata Meieril valmistuda 12. ja 18. septembril toimuvateks kolmeks viimaseks MM-etapiks. Sherco Team Estonia tänab kõiki toetajaid ja kaasaelajaid, kes meeskonda aidanud on. Võistlustel aitab meeskonda majutada Matkasport.

Kõiki Eesti trialisõitjaid saab näha juba 4.-5. juulil Vasalemmas ja 8.-9. Tapal, kus peetakse maha juba järgmised Eesti meistrivõistluste etapid.