Soojad ilmad kimbutasid lõppenud nädalavahetusel ka Helsingist 420 kilomeetrit põhja pool asuvat Härmät ning laupäeva õhtul sadas seal korralikult vihma, mis jättis ka rajale oma jälje. Eile oli aga veidike parem ilm, kus väljas oli üks miinuskraad. Kukkumisi oli aga väga palju, kuna rada muutus “tänu” vesisele ilmale väga raskeks ning lainete rajaosad laiusid lausa üle meetri sügavused augud.

Laupäeval, mille esikolmiku moodustasid kohalikud Aki Pihlaja, Viktor Herten ja Juuso Loukko, sai Kaur Tiisler viienda koha. Avasõidus oli ta lõpetanud kuuendana ja teises koha võrra kõrgemal.

Eilses avasõidus sai Tiisler taas viienda koha, kuid teises sõidus tuli poolel distantsil kukkumine ja konkurendid pääsesid mööda ning eestlane pidi leppima viimase kohaga. Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus Tiislerile 8. koht, Pihlaja ja Herten olid taas kaks esimest ning poodiumi madalaimale astmele tõusis Eetu Karjalainen.

“Laupäeval olin kenasti viies, kuid eile kemplesin põlvehädaga, üks vana vigastus lõi jälle välja," rääkis Tiisler. "Eilne kiirus oli iseenesest juba väga hea ja esimestele polnud kaotus enam suur, aga kahjuks rikkus kukkumine päeva. Annan põlvele nüüd veidike puhkust ja loodetavasti saan järgmisel nädalavahetusel võistelda ning kui kõik plaanide päraselt läheb, siis olen stardis 27. veebruaril Tallinnas toimuval Euroopa meistrivõistluste etapil. ”