"Väga hea meel on finišis olla. Olgem ausad, mina esimest korda selles autos, Ott nii kaua eemal olnud – viies koht on väga hea tulemus!" ütles Mõlder, kes sai Rootsi rallilt enda sõnul karmid õppetunnid.

"Sain aimduse, mis kiirused on. Pluss koostöö tiimiga ja sellised asjad. Mul ei olnud õrna aimugi, mis siin ees ootab. Sain karmid õppetunnid, aga kõik läks tõusvas joones paremaks."

Eriti keerulised olid Mõlderile reedese päeva esimesed katsed, mille järel ka Tänak ütles, et Raigo kippus legendi osades kohtades ära kaotama. Kas autos läheb sellistel juhtudel kiskumiseks ka?

"Ei lähe. Ei ole aega kiskuda, järgmine kurv tuleb peale ju. Räägime hiljem läbi, mis valesti tegin. Reede õhtul võtsin järgmise päeva legendid ette. Oli kohe näha, kus tuleb midagi teistmoodi kirjutada, mis mingile reale käib ja kust saab kokku tõmmata. Mis seal salata, polnud lihtsalt kiirusest aimu. Aga nii see tulebki – ainult hooga. Kuivalt seda harjutada ei saa."

Pikad päevad, vähe und

MM-sarjas tuleb Mõlderil harjuda ka pikkade päevade ja vähese uneajaga. Näiteks eile pidid nad hotellist väljuma veidi enne kella kuut, et seitsmeks hooldusalasse jõuda.

"Kell 5.55 oli hotellist väljumine. Eile õhtul vaatasid 12-ni videosid. Aga kui ralli läbi saab, on jube hea tunne!" rääkis Mõlder. "Katse peal on juba adreka laks üleval. Ei siis uni tule. Kuigi hommikusel, tund ja 25 minutit pikal ülesõidul hakkas ära nokkima küll. Aga päeval on hoog peal, ei ole häda midagi."

Mõlder ei oota midagi lihtsamat ka 6. märtsil algavast Mehhiko rallist, olgugi, et seal on neil istumise all kraadi võrra lahjem pill – Ford Fiesta R5.

"Ega see ka seal lihtne ei saa olema. See vend ikka virutab kuis jaksab!" ütles Mõlder

Tänak vastas eile küsimusele, kas tema ka Rootsi rallilt mõne õppetunni sai, järgmiselt: "Ma ei tea. Pigem saime oma enesekindlust ja sõidutunnetust parandada. Mina olen seda kõike enne teinud, aga nüüd oli lihtsalt hea võimalus Raigole kogemust anda. See oli täna kõige tähtsam."