Kõige kiiremas, KZ2 Open klassis olid peamisteks võidusoosikuteks Martin Rump (TARK Racing) ja Antti Rammo (Vihur Team), kes mõlemad ka erinevates vormelisarjades kaasa teevad. Eelfinaal ebaõnnestus aga mõlemal, kui stardirüsinas sai viga Rumpi kart ning ta võistluse katkestas. Rammo sattus viiendal ringil aeglasemast konkurendist möödudes mustale rajaosale ning sõitis rajalt välja ning katkestas samuti. Eelfinaali võitis Tõnis Liigmann (AGS Racing).

Finaali alustasid Rump ja Rammo viimasest reast ning teineteise abiga jõuti peagi sõitjaterivi etteotsa. Võistluse võitis Antti Rammo 1.252 sekundilise eduga Martin Rumpi ees. Kolmas oli Kaspar Kallasmaa (ProRex Racing) kaotades juba enam kui kuue sekundiga. KZ2 Open’i punktiarvestuses tõusis liidriks Antti Rammo, temast jääb seitsme punktiga maha Hanno Rajamets (Vihur Team) ja kolmandas on Kaspar Kallasmaa, kes kaotab 23 punktiga.

Rotax Max klassi ajasõidud näitasid, et Aavo Talvar (Talvar Racing) on kindlalt liikumas meistritiitli suunas. Eelfinaalis suutsid talle kõva konkurentsi pakkuda Kairo Kivi (AGS Racing) ja Sten Dorian Piirimägi (AIX Racing Team). Eelfinaali võitis siiski Talvar, seda 0.397 sekundilise eduga Piirimägi ja Kivi ees. Finaalis võttis Talvar kindlalt oma, edestades teisena lõpetanud Kivi kaheksa sekundiga. Kolmas oli Piirimägi. Enne viimast etappi on Aavo Talvar endale Rotax Max klassi meistritiitli juba kindlustanud olles teeninud igalt etapilt maksimumpunktid. Teine on punktiarvestuses Sten Dorian Piirimägi, kellest jääb 24 punkti kaugusele Ron Donald (Talvar Racing).

Rotax Masters klassi eelfinaalis võttis mõneti ootamatu võidu Ardi Männamets (AIX Racing Team), kes oli Eesti meistrivõistlustel sel hooajal stardis teistkordselt. Sõitu asus kohe alguses küll juhtima Masters klassi üks suursoosikuid Priit Sei (Talvar Racing), kes aga kolmandal ringil kandus kurvis libedale rajaosale ning rajalt välja libises ja võistluse katkestas. Finaali viimaselt kohalt alustanud Sei tõusis otsustavas sõidus mõne ringiga esikolmikusse ning võttis 22-ringilises finaalis napi 0.201 sekundilise võidu Elvis Väinsaare (AGS Racing) ees. Kolmandana üle finišijoone tulnud Taisto Leer (AGS Racing) jäi neist maha sekundiga. Üldarvestuses juhib endiselt Sei, 22 punktiga kaotab talle Väinsaar ja 53-ga Leer.

Rotax Junior klassis oli eelfinaali parimaks Kaspar Korjus (AIX Racing Team), kellele järgnesid Oliver Nurmik (AIX Racing Team) ja Karl Leesmaa (Talvar Racing). Finaalis aga läks eriti põnevaks viimasel ringil, kui juhtimas oli veel Korjus, ent konkurentide katmisega liialt ametis olles kaotas ta hetkeks kontrolli kardi üle ning langes neljaliikmelise liidergrupi viimaseks lüliks. Nii tõusis liidriks Nurmik, kes võttis ka finaalivõidu, teine oli Jan-Erik Meikup (AGS Racing) ja kolmas Korjus, kes suutis viimases kurvis mööduda veel Valters Zviedrisest (Talvar Racing). Kokkuvõttes juhib endiselt Meikup, teine on Korjus, kes kaotab 8 punktiga ning kolmas on Artur Ploom (Raha24 Motorsport), kaotades 21 punktiga.

Mini 60 klassis võitis eelfinaali venelane Alexander Vilaev (Liqui Moly Roli Team), kellele järgnesid Siim Leedmaa (AIX Racing Team) ja Robin Särg (Gear Racing). Finaalis aga oli Vilaev sunnitud juba soojendusringil boksi sõitma ning nii võttis võidu hoopis Särg, seda Leedmaa ja Karl-Kenneth Neuhausi (Gear Racing) ees. Punktitabelis juhib siiski Vilaev, kellest Särg jääb maha 9 punktiga. Kolmas on Paul Aron (AIX Racing Team) kaotades liidrile juba 33 punktiga.

Micro 60 klassis võitis mõlemad võistlussõidud kindla ülekaaluga Rimmo Kadapik (AIX Racing Team) olles eelfinaalis ligi kuue sekundiga kiirem Karl-Markus Seist (TGT Racing) ja Jaan Järveveerest (Gear Racing). Finaalis edestas Kadapik Seid pea viie sekundiga ning kolmas oli Martin Juga (Gear Racing). Kokkuvõttes juhib Rimmo Kadapik 32 punktiga Karl-Markus Sei ees ning kolmas on Christofer Lepaste kaotades juba 84 punktiga.

Cadet klassis võitis Ayrton Klooren (Gear Racing), kelle jaoks oli ühtlasi tegemist elu esimese võidusõiduga. Eesti kardispordi meistrivõistluste viimane etapp toimub 20. septembril Tabasalu kardirajal.