Kokku kaheksast etapist koosneval meistrisarjal on kavas kaheksa võistlusklassi. Kõige kiiremat hoogu näitavate KZ2 klassi kartide avastardis oli dramaatikat kuhjaga.

Eelfinaal algas ebaõnnega valitsevale meistrile Antti Rammole (Vihur Team), kes esimesel ringil toimunud kokkupõrkes karti nii palju vigastas, et sõitu jätkata polnud võimalik. Eelfinaali võitis klassi debütant Artur Ploom (Raha24 Motorsport).

Finaalis tegi suurepärase stardi Mario Vendla (TARK Racing), kes konkurentidega kiiresti vahe sisse sõitis. Eelfinaali katkestamise tõttu finaali viimasest reast alustanud Rammo suutis kiiresti teiseks tõusta ning hakkas ohustama Vendlat.

Üheksandal ringil suutis Rammo viimases kurvis Vendlast mööduda ning võttis kindla võidu. Teisena tuli üle finišijoone Vendla, kes edestas 0,1 sekundiga Artur Ploomi.

“Mul oli väikene eelis tänu eelfinaalis katkestamisele. Rehv oli kindlasti palju parem kui teistel, mistõttu mul õnnestus ruttu teistest mööda pääseda ja jõuda Vendlale järgi,” ütles Rammo pärast finaali.

Max klassis on pärast valitseva meistri Aavo Talvari loobumist favoriidikoorem Sten-Dorian Piirimäe (AIX Racing Team) õlgadel, kes Tabasalus seda igati õigustas.

Piirimägi näitas kiiremat aega kvalifikatsioonis ning võitis nii eelfinaali kui finaali. Tema järel oli mõlemal korral teine selle klassi uustulija Kaspar Korjus (AIX Racing Team). Kõikides võistlussõitudes oli kolmas Paul August Lääne (Talvar Racing).

Mastersis võitis avaetapi Elvis Väinsaar (AIX Racing Team), Junioris Erich Kühn (AGS Racing), Mini 60 klassis Paul Aron (AIX Racing Team), Micro 60 klassis Jan Kalmet (Liqui Moly Roli) ja Cadet klassis Siim Sepp (Gear Racing).

Meistrivõistlused jätkuvad kuu aja pärast, kui teine etapp sõidetakse 23. mail Rapla kardirajal.