Lisaks tänastele staaridele istub kardirooli nii kardi-, kui vormelimaailmas ilma teinud Marko Asmer. Koos proffidega panevad oma oskused proovile muusik Elmar Liitmaa ja “Reporteri” uudisteankur Tanel Talve. Kummagi mehe jaoks pole see sugugi esimene kord õige võistluskardi rooli istuda.

“Eelmisel suvel saime mõlemad võimaluse osaleda Paide linnaringi võistlusel ning see jättis meie jaoks kustumatu mulje. Ehk et võistluskogemus on olemas ning laupäeval toimuval Rannarootsi GP-l oleks esikohast ilma jäämine ilmselge pettumus,” sõnas Elmar Liitmaa.

Rannarootsi GP-ga tähistatakse Eesti kardispordi poolesajandat juubelit. Lisaks tänastele tippudele teevad oma etteaste legendaarsed Eesti kardisõitjad, kes korraldavad demonstratsioonsõite uunikumkartidel. Rajale naasevad Ott Vanaselja, Rainer Kallas, Urmas Uusneem, Ülar Jeblakov, jpt.

Juubelimeeleolu aitab lisaks mootorimürinale ja bensiinihõngule üleval hoida ansambel ning Naksitrallide Muhv. Võistluste pidulik algus on kell 11.45 ning sissepääs on kõigile tasuta.