Debüüt brittide Ricky Flynn Motorsport meeskonnas oli lühikesele testiperioodile vaatamata paljulubav. 29 riigi 179 võidusõitja konkurentsis sai Jüri ajasõidus 9. tulemuse.

Eelsõitude karussell andis poolfinaaliks 13. stardikoha - nüüd oli hea võimalus oma võitlusvalmidust näidata ja sellega tuli Jüri Vips suurepäraselt toime. Vihmast libedal rajal parandas ta ring-ringilt oma positsiooni ja lõpetas teisena, kaotades MM-hõbedale, britt Logan Sargentile vaid 0,8 sekundiga.

Finaalis riskiti slikk-revidega, mis tõstis meie noormehe küll sõidu liidriks, kuid seejärel said siiski eelise vihmarehvidega sõitjad ja nii jäi lõpptulemuseks igati korralik 8. koht.

“Kohanemine uue meeskonnaga jäi natuke lühikeseks, saime seaded siiki enam vähem, aga mis kõige olulisem - kiirust oli. Poolfinaalis klappis kõik ja see võimaldas nii suure tõusu. Finaali rehvivalik oli minu enda otsus ja ega ma midagi ei kahetse, kahjuks sadu tugevnes ja nii tuli leppida olukorraga, “ ütles Vips.

“Lõpus, veidi kuivemal rajal, tegin juba parimaid ringe ja meeskond jäi minu esitusega rahule. Olen kiiresti kasvanud, kaalu on juured tulnud ja saime selgeks, et üleminek Juniorist KF-klassi on paratamatu. Vanuse tõttu pidin ma selle sõidu veel Junior-klassis tegema. Eks nüüd ongi aeg meestega võimeid võrrelda. On, mida uuelt hooajalt oodata,” ütles Vips lõpetuseks.

Hüvastijätuks Rotaxi sarjaga saab Vipsile 25.-29. novembrini sõidetav maailmakarika finaal Hispaanias Valencias.