Norras, Rudskogenis toimuval CIK-FIA Viking Trophy kvalifikatsiooni lõpetas Martin muutlikest ilmastikuoludest hoolimata esimesena.

Rajaga tutvumiseks ja erinevate seadete katsetamiseks mõeldud vabatreeningutel segas võistlejaid pidev vihmasadu. Martin ei lasknud ennast sellest aga häirida ning näitas rasketes oludes väga stabiilseid ringiaegu, mis tol hetkel polnud küll paraku kiireimatega päris samast klassist. Viimasel, poolkuivades oludes toimunud vabatreeningul õnnestus Martinil läbida kõigest kuus ringi, mistõttu mindi kvalifikatsioonile vastu korralikult läbiproovimata seadistusega.

Kõik õnnestus aga suurepäraselt ning kvalifikatsioonis näitas Martin juba kõige kiiremat aega. Teise aja välja sõitnud Dennis Olsen kaotas Martinile kõigest 0,01 sekundiga, kolmandaks jäänud Joel Eriksson jäi aga juba rohkem maha ning tema jäi Martinist maha juba peaaegu 0,2 sekundiga.

Enne homme õhtul toimuvat finaalsõitu tuleb Martinil veel edukalt läbida neli eelsõitu, neist kaks täna pärastlõunal ja ülejäänud kaks homme hommikul. Martin sõidab grupis A ning alustab kõiki eelsõite esimeselt positsioonilt.