Kvalifikatsioonis sõitis hiljaaegu oma 16. sünnipäeva tähistanud Jüri Vips välja ringiajad, mis andsid Prema Powerteami sõitjale esimeseks ja teiseks võistlussõiduks vastavalt 7. ja 10. stardikoha.

Laupäeval peetud kahes võistlussõidus heitles noor Eesti võidusõitja edukalt oma lähimate konkurentidega ja tegi mõlemas sõidus mitu suurepärast möödasõitu. Mõlemas sõidus õnnestus Vipsil seega oma stardikohta parandada ja ta lõpetas esimese sõidu kuuenda ning teise kaheksanda kohaga. Pühapäeval toimus nädalavahetuse kolmas sõit vihmast märjal rajal ja mitmete avariide tõttu otsustati võistlus lõpuks pooleli jätta. Kuuendalt kohalt alustanud Vips teenis selles sõidus üheksanda koha.

"Kvalifikatsioonis ei õnnestunud ajastus hea ringiaja sõitmiseks ja see rikkuski tegelikult kogu nädalavahetuse, sest kiirust mul oli, aga stardikohad polnud just kõige paremad," kommenteeris Vips. "Ja kuna Zandvoortis on võimalik mööda sõita vaid esimeses kurvis, siis oli keeruline ka võistlussõitudes kõrgemale tõusta. Viimases sõidus märjal rajal saime tegelikult võidu sõita vaid poole ringi jagu ja seega oli seal raske ka mingit tulemust saavutada."

Kokkuvõttes hoiab Jüri Vips uustulnukate punktitabelis 3. kohta ja üldarvestuses 7. kohta. Saksamaa F4 meistrisarja viimane etapp toimub kahe nädala pärast Hockenheimi ringrajal.