Klassis Rotax Junior oli võidukas Jüri Vips, klassis Rotax Max tõid Aavo Talvar ja Ron Donald Talvar Racingule koguni kaksikvõidu.

Heitlik jaanipäevailm pani oma pitseri ka Aravete võistlusele. Korduvad vihmasagarad kastsid raja mitu korda märjaks, päike ja tuul aga kuivatasid asfaldi taas kiiresti. Mõni sõit peeti pea ideaalselt kuival rajal, mõnel juhul kihutati lausa läbi lompide, Rotax Maxi eelfinaal aga katkestati vihma ja rahe tõttu.

Rotax Junioris ei andnud Jüri Vips tosinale konkurendile kordagi sõnaõigust ning saavutas selge esikoha nii eelfinaalis kui ka finaalis. Karl Leesmaa püsis eelfinaalis tükk aega Jüri tuules, siis aga hakkas tasapisi maha jääma ning lõpetas kolmandana. Finaalis langes Karl stardirüsinas lausa üheksandaks, ent pressis end tihedas grupis siiski lõpuks viiendale kohale. Kuna eelmistel etappidel pole ei Jüril ega Karlil õnnestunud võimetekohaseid tulemusi näidata, on nad karikavõistluste tabelis vastavalt kolmas ja seitsmes.

Rotax Maxis asus Aavo Talvar mõlemas stardis kohe kindlalt juhtima ning finišilipu langedes oli saavutanud mäekõrguse edu. Ron Donald tegi oma tänavuse parima etteaste. Ülimalt tasavägises ajasõidus jäi ta alles viiendaks, kuid eelfinaali lõpetas kolmanda kohaga. Kui saju tõttu poleks kolm viimast ringi sõitmata jäänud, olnuks Ron ilmselt teine. Selle iluvea aga parandas ta finaalis, kui jõudis ruudulipu alla Aavo järel teisena. Korraliku etteaste tegi ka venelane Sergei Munarev, kes lõpetas mõlemas finaalsõidus 14 võistleja hulgas seitsmendana. Kolme etapiga on Aavo kogunud maksimaalsed 267 punkti. Sergei on 218 punktiga tabelis viies ning Ron 166 punktiga seitsmes.

Pärast ligi aastast pausi tuli klassis Rotax DD2 taas rajale Mario Vendla ja näitas, et pole oma klassist midagi kaotanud. Ajasõidus, kus esinelik mahtus 0,06 sekundi sisse, sai ta kolmanda koha. Eelfinaal peeti vihmasajus ja Mario kart hakkas juba soojendusringil tõrkuma. Hiljem selgus, et põhjuseks oli toitesüsteemi sattunud vesi ning Mario pidi leppima seitsmenda kohaga. Finaalis tegi Mario kibedat sõitu, kuid ebasobiv ülekanne ei võimaldanud viiendast kohast enamat, ehkki parima ringiaja poolest võinuks ta kasvõi esikoha pärast võidelda.

Balti karikavõistlustel kalendris on nüüd paus kuni augusti lõpuni, mil Raplas peetakse sarja eelviimane, neljas etapp. Aga juba 4. juulil jätkuvad sealsamas Aravetel neljanda etapiga Eesti meistrivõistlused.