Võistlused algasid neljapäevaste vabatreeningutega, kus TT Racing Team'i võidusõitja näitas kuivades rajaoludes päeva kiireimat aega. Reedel peetud kvalifikatsioonisõit algas vihmas, kuid rada kuivas kiiresti ning määravaks sai aeg, millal autod tulid rehvivahetusse. Mitmeid ringe hiljaks jäänud rehvivahetus ei võimaldanud Mooril enne sessiooni lõppu mitut kiiret kvalifikatsiooniringi sõita. Kahjuks jäi teisel kiirel ringil kaks aeglasemat autot ette. Esimesse finaali pidi eestlane startima alles viiendalt kohalt.

Esimese, vihmas sõidetud võistlussõidu õnnestunud stardiga tõusis Johannes kaks kohta. Küll aga ei hakanud uued vihmarehvid koheselt tööle ning sarja üldliider Daniel Roos sai mööda. Edasise sõidu käigus kohti enam ei vahetatud ning Eesti võidusõitja lõpetas võistluse neljandana. Sõidu võitis rootslane Kevin Kleveros.

Teine sõit toimus äärmiselt heitlikes ilmaoludes. Vormelid olid kuiva ilma rehvidega stardirivis, kui korraks hakkas vihma sadama. Stardijärgsete kurvidega tõusis Johannes kolmandaks. Teisel ringil läks valestardi teinud Daniel Roos boksidesse läbisõidu karistust kandma ning Moor tõusis teiseks. Poole sõidu pealt tuli veel üks vihmahoog, mis pani sõitjate oskused tõsiselt proovile. Johannes suutis rasketes oludes oma positsiooni hoida ning oli finišis teisena. Sõidu võitis taaskord Kleveros 2,6 sekundilise edumaaga.

Kuna mõlemad võistlussõidud läksid ka vormel Renault Soome meistrivõistluste arvestusse, tõusis Johannes Moor selle sarja üldliidriks.

Johannes Moori kommentaar : „ Minu parim tulemus vormeliroolis. Kuivades rajaoludes oli kiirus väga hea. Reedene loterii kvalifikatsioonis ei õnnestunud meil parimal viisil. Kui konkurendid said kuus kiiret ringi slick'idega, pidin mina piirduma kahega. Lisaks jäid kaks aeglasemat autot kiireimal ringil vales kohas ette. Esimesse starti läksin uue vihmarehviga, mis vaja pidama hakkamiseks aega ning sellega oli poodiumikoht minu jaoks läinud. Teise stardi esimeste kurvide positsioonivõitlus tekitas Kleverosiga vahe sisse. Roos sai ilmse valestardi eest karistuse, mis tõstis mind teiseks. Uuesti sadama hakanud vihmas pidin keskenduma lisaks auto rajal hoidmisele ka konkurentide tegemistele selja taga. Paar korda oli rajapiire ikka väga lähedal, aga lõpp hea, kõik hea. Tänan tiimi ja kõiki toetajaid".

Vormel Renault Põhja-Euroopa ja Soome meistrivõistlused jätkuvad 9.-10.juulil Pärnus Audru ringrajal.