Eesti Autospordi Liidu president Ari Vatanen nimetati uue, Closed Road Commission presidendiks. Tegu on komisjoniga, mis keskendub võistlustel (näiteks rallid, maratonrallid, mäkketõusud jne) kasutatavate teede turvalisusele. Komisjon kogub infot ja teeb ettepanekuid turvalisuse osas, et kaitsta võistlejaid, pealtvaatajaid ja ametnikke, teatas Eesti Autospordi Liit oma kodulehel.

Pikka aega Eesti Autospordi Liidu ringrajakomitee esimehe ülesannetes olnud ja üks Eesti autoringrajaelu edendaja Marek Kiisa valiti FIA Single-Seater Commission liikmeks. FIA Single-Seater komisjoni president on endine F1 piloot Gerhard Berger, kelle sõnul hõlmab selle komisjoni töö kõike, mis mahub kardispordi ja F1 vahele. Marek Kiisa on üks kaheksast selle komisjoni liikmest. Läbi nende liikmete on maailm jagatud nö tükkideks ja Marek Kiisa on komisjonis NEZ (Põhja-Euroopa tsoon) esindajana.

"Minu kandidatuuri toetasid lisaks Eestile ka Rootsi ja Soome ning minu haldusalaks on Baltikum, Skandinaavia ja Venemaa. Selles komisjonis otsustatakse ära tehnilised tingimused, pannakse paika kalendrid ja palju muud. Minu ülesandeks on seista varem mainitud piirkonna eest, sellesse kuulub ka Eesti ja see on laiemalt ka meie autoringraja ja autospordi huvides," rääkis Marek Kiisa.