Kui mitmes kohas Eestis kimbutas vihm erinevaid spordivõistluseid, siis Türil mudakrossiks ei läinud ning võistluspäev sai probleemideta õhtusse.

Kiireimas A klassis ei leidunud vastast Indrek Mägile (Kawasaki, Mägi Racing), kes oli kindlalt kiireim juba esimeses kvalifikatsioonis, kus tema ringiaeg oli üle 0,7 sekundi parem kui sarja liidril Andero Lusbol (Suzuki, Kagu MK). Ülejäänud konkurendid jäid Mägile alla juba enam kui 2 sekundiga.

Terve esimese sõidu heitlesid esikohale Mägi ja Lusbo, keda eraldas lõpujoonel ainult 1,7 sekundit, kolmandaks tulnud Jüri Triisa (Husqvarna, RedMoto Racing) kaotas esiduole juba 40 sekundiga. Esimese kuue sekka sõitsid end veel Claudius Roosma (Yamaha, Yamamoto RC), Johannes Nermann (KTM, KTM Racing Team) ja Raido Nei (Kawasaki, Motodepoo Team Green).

Ka teises sõidus olid Mägi ja Lusbo teistest selgelt kiiremad ning ka seekord edestas Mägi oma konkurenti, kuid nüüd oli noormeeste vahe juba 8,2 sekundit. Triisa oli taas kolmas, jäädes Mägist 34 sekundit, talle järgnesid Roosma,

Kahe sõidu tulemusena sai seega etapivõidu Mägi (300 punkti) Lusbo (298 p), Triisa (296), Roosma (294 p), Nei (291 p) ja Priideli (289 p) ees. Lusbo kasvatas sarjas oma edumaad ja tal on nüüd koos 1193 punkti, teine on Nei (1151 p) ja kolmas Jaanus Koval (1133 p), kes oli Türil 13.

Tasemelt järgmises MX B grupis võttis esikoha lätlane Marks Berkulis (Kawasaki), kes võitis esimese sõidu ja oli viimases teine. Kahe sõidu tulemusena sai teise koha avasõidus 5. koha saanud, kuid viimase võitnud Günther Põllumäe (KTM, Tihemetsa MK).

MX C grupis jagasid sõitude esimesed kaks kohta Tanel Turro (Honda, MRC MK) ja Holger Värk (Kawasaki, Pärnu MC). Kui avasõidus edestas Turro Värki, siis teises oli jällegi esimene Värk Turro ees, mis andis talle ka kahe sõidu kokkuvõttes esikoha.

Rauno Tilts (Kawasaki, RedMoto RC) oli parim MX D grupis võites mõlemad sõidud. Kaks järgnevat kohta kuulusid motoklubi K&K sõitjatele Andreas Arrasele ja Kevin Soe'le (mõlemad KTM),

MX E arvestuses võidutses Arvo Varbit (Honda, Saaremaa MK), kes võitis esimese sõidu ja oli teises Allar Illaste (Kawasaki, Aave Spordiklubi) järel teine. Selles klassis osalevad ka kaunima soo esindajad, kellest seekord oli parim Johanna Saareke (Yamaha, Pärnu MC), kes oli 34 osaleja hulgas 7.

Veteranide esimese sõidu võitis Urmas Heliste (Kawasaki, Kagu MK) Erki Privoi (Kawasaki, Motodepoo Team Green) ja Lembit Nõlvaku (Yamaha, Roosna-Alliku MK) ees. Teises olid kaks esimest taas Heliste ja Privoi, kuid seekord oli kolmas avasõidus neljanda koha saanud Aivo Rabbi (KTM, Paikuse MK). Heliste, Privoi ja Rabbi olid ka 40+ arvestuse kolm parimat ning 50+ esikolmiku moodustasid aga Jüri Makarov (Honda, Pärnu MC), Toivo Ilves (KTM, MK K&K) ja Ülo Raudsepp (Suzuki, MK Sinilind).

TOP200 karikasarja järgmine etapp sõidetakse juba järgmisel laupäeval Räpinas, kus toimub traditsiooniline "Isad-pojad" nimeline motokross.