Soolotsiklitel sai aasta esimese üldvõidu varem rohkem krossirajalt tuttav Rannar Uusna (Husaberg, KTM Racing Team), kes seda aastat samuti enduuromõtetega alustab. Tema edu teise koha saanud Priit Biene (Husaberg, Red Moto Honda Racing) ees oli üle ühe minuti. Kolmandana tuli tunni aja pikkuses sõidus üle lõpujoone Timmo Mõts (Honda, Vaabina MK), kes suutis napi kahe sekundiga edestada Toivo Nikopensiust (Yamaha, Paikuse MK). Soolotsiklite stardis peeti arvestust kokku seitsmes klassis ja tulemused jagunesid klasside kaupa järgnevalt.

E1

1. Rannar Uusna
2. Priit Biene
3. Toivo Nikopensius

E2

1. Timmo Mõts
2. Mihkel Merimaa (Kawasaki, Saku MK)
3. Marek Uustalu (Kawasaki, Kose AMK)

Enduro

1. Almar Proos (KTM, Favor Motosport)
2. Jaanus Nuut (KTM, Stingray Extreme)
3. Egon Üpraus (Husaberg, Stingray Extreme)

Seenior

1. Jüri Makarov (Honda, Pärnu MC)
2. Aivo Rabbi (Yamaha, Paikuse MK)
3. Olev Roosmäe (KTM, Viljandi VMK)

Harrastajad B

1. Sander Lõhmus (Kawasaki, Motodepoo Green Team)
2. Rauno Voldek (Kawasaki, Freedom Feelers MK)
3. Olari Puldre (Honda, Laansoo MK)

Harrastajad C

1. Rein Viiol (Kawasaki, Freedom Feelers MK)
2. Rene Visnapuu (Suzuki, Sinilind MK)
3. Egert Säärits (Kawasaki, Kagu MK)

85 cc

1. Don-Eric Laane (KTM, Red Moto Honda Racing)

ATV ja quadracer’ite meeskondlikus võistluses olid sõitjad rajal kaks tundi ja quad’ide kindla võidu said Siim Vaide ja Martin Toovis (KTM, AV Motors), Henri Mündile ja Ivar Vaaderpassile (KTM, Quad MK) kuulus teine koht ja kolmandad olid selles klassis Jaanus Tooming ja Janno Tooming (Suzuki, Motobox RT). ATV 1000 klassis olid kiireimad Alo Linkolm ja Tanel Veerpalu (Can-Am, Motobox RT), teised Margus Malkus ja Ian Kuusik ning kolmandad Rainer Palu ja Taivo Sikka (Can-Am, Pärnu MC). ATV 700 võit kuulus Kalev Kõivsaarele ja Lennart Kiivitile (Can-Am), teine koht Arvi Käpa ja Rauno Saage (Can-Am, AV Motors) ja kolmandad Ivar Pill ja Marko Sepp.

Mõedakal olid stardis ka nooremad quadidega sõitjad, quad 200 ja quad 100 klassid olid rajal pea pool tundi ja quad 200 klassis oli kiireim Kevin Saar (Honda, Pärnu MC), teine Brandon Bogatsov (Honda, Motoklubi K&K) ja kolmas Sander Lakiza (Yamaha, Pärnu MC). Quad 100 klassis oli kiireim Patric Kurvits (Honda, Kagu MK), teine Joosep Eesmäe (Honda, AV Motors) ja kolmas Robert Lihtsa (Honda, Kagu MK). Quad 50 klass oli rajal veerand tundi ja võidu sai Kert Kasemets (Cobra, Pühajõe MK), teine Cris Sten Kutti (Apex, Motobox RT) ja kolmas Tanel Põdra (Apex, Motobox RT).

Eesti kestvuskrossi karikavõistluste teine etapp sõidetakse 27. jaanuaril Kose krossirajal.