Favoriitidena üldvõidule läksid rajale Siim Plangi - Marek Sarapuu, kirjutab rally.ee. Citroenil roolinud Võru noormees vajas tiitlivõiduks Haapsalu rallilt neljanda koha punkte. Ta oli teel tiitli poole, kui ralli seitsmendal katsel purunes autol pooltelg. Plangi ja Sarapuu sõitsid küll ralli lõpuni, kuid vahepealse katkestamise tõttu saadud karistusaeg kukutas nad pingerea viimaseks ning meistritiitli asemel pidi Siim Plangi nüüd leppima hõbemedaliga.

Pärast Plangi - Sarapuu katkestamist ja võimaliku tabeliseisu väljaarvestamist selgus, et meistritiitli võivad võtta Hondal kihutanud Martin Kangur - Kuldar Sikk, kes püsisid kogu ralli vältel mitteametlikes tulemustes liidrikohal.

Pärast katsete läbimist saabusid võistluskeskusesse rajakohtunike märkused, kus muuhulgas oli Kangurile märgitud rikkumine lisatakistuse mitteläbimise eest. Seetõttu lisati ajakaristus, mis kukutas ta ralli tulemustes kuuendaks ja hooaja kokkuvõttes kolmandaks.

"Seitsmendal katsel sõitsime rajalt välja nii, et ei läbinud takistust. Selle eest määrati karistus ja sinna see koht kaduski," nentis Kangur. Ta sõnas, et jäi kokkuvõttes ralliga rahule: "Nii esimese kui ka teise päevaga jäin rahule. Olin ju siiski teistest kiirem."

Koos etapivõiduga noppis hooaja üldvõidu Oliver Ojaperv Renault Cliol. Koos Jarno Talvega võistelnud Oliver Ojaperv oli Haapsalu noorterallil kiireim kümnest katsest neljal ning tema edu teiseks tulnud V21 klassi sõitjate Kristen Kelemendi ja Timo Kasesalu ees oli üle poole minuti.

Haapsalu noorteralli tulemused:

1. Oliver Ojaperv - Jarno Talve (Renault Clio Ragnotti) 35:05,8
2. Kristen Kelement - Timo Kasesalu (Citroen C2 R2) +32,2
3. Karl Kruuda - Meelis Vooro (Honda Civic Type-R) +39,0
4. Roland Murakas - Kalle Adler (Honda Civic Type-R) +41,5
5. Tiit Rattasep - Indrek Moks (Honda Civic Type-R) +1:05,2
6. Martin Kangur - Kuldar Sikk (Honda Civic Type-R) +1:13,2
7. Allan Popov - Talis Perosti (Citroen Saxo S1600) +1:21,1
8. Sander Pärn - Ken Järveoja (Citroen C2) +1:33,0
9. Meelis Orgla - Margus Metssalu (Nissan Sunny GTI) +2:06,2
10. Miko-Ove Niinemäe - Toomas Valter (Citroen C2) +2:07,2