Remma (ATM Racing, Pitpro) oli tänavu väga heas hoos. Neljast etapist koosnenud sarjas oli Remma kolmel kiireim kõikides sõitudes.

Vaid juuli lõpus ekstreemsetes oludes sõidetud Pühajõe krossil pidi ta alla vanduma Andre Parkile, kes võitis mõlemad sõidud. Väga mudasel rajal sõidetud Põhajõe etapi teises sõidus oli Remmast kiirem ka Marko Lepik (Mini RC, Pitpro), kes hooaja kokkuvõttes lõpetas hõbedasel teisel kohal. Kolmas oli hooaja kokkuvõttes Marthi Lepik (Mini RC Pitpro).


Kokku osales selle aasta Mini MX klassi Eesti meistrisarjas 64 sõitjat, mis teeb selle üheks suurima osavõtjate arvuga krossiklassiks.

Marko Männi, EMF krossikomisjoni Mini MX esindaja: „Selle aasta osalejate arv teeb headmeelt. Mini MX klassis on osalejate arv jäänud samasse mahtu eelmise aastaga, tuumik on jäänud samaks, mõned sõitjad on lõpetanud, samas on juurde tulnud nooremad. Lisaks kvantiteedile on tõusnud ka kvaliteet, konkurents tipus on läinud tihedamaks ja sõitjad mõistavad, et etteotsa on asja ainult neil, kes selle nimel endaga palju tööd teevad.“

Ülejäänud Eesti meistrid motokrossis selguvad 27.-28. augustil Tihemetsas sõidetaval Tridens Eesti motokrossi meistrivõistluste neljandal ja ühtlasi viimasel etapil.