Sarja eripära seisnes selles, et sõitjad olid jagatud gruppidesse, seda vastavalt nende reaalsele kiirusele ja gruppide koosseise korrigeeriti läbi hooaja. Kiireimad sõitjad olid klassides MX1 ja MX2, esimese TOP 200 sarja võidu viis koju Heido Havam, kes läbi hooaja on olnud sarja etappidel oma klassi eesotsas.

MX1 klassis sai Kose-Risti krossirajal etapivõidu Andero Lusbo, kes edestas Jüri Triisat ja Heido Havamit, esimeses sõidus oli Lusbo Triisa järel teine, teise aga võitis. Havam piirdus esimeses sõidus neljanda kohaga, teises oli teine ja saadud punktidest piisas, et tulla esimeseks TOP 200 võitjaks. Jüri Triisa jäi 10 ja Andero Lusbo 13 punkti kaugusele.

MX2 klassis oli Kose-Ristil etapivõitjaks Priit Biene, teine Aron Lenzius, kes TOP 200 sarja kokkuvõttes oli neljas. Kolmas oli etapil Johannes Nermann. MX B klassis sai etapivõidu Jako Tsäko, teine Janis Kaljas ja kolmas Rando Puller. MX C klassis oli võidukas Aivar Ilves, teine Carl-Mattias Räägel ja kolmas Mihkel Reino. MX D klassis oli võitjaks Kardo Orav, teine Jan Soone ja kolmas Tanel Turro. Stardis olid ka 85 cc sõitjad, kiireim neist Andreas Hiiemägi, teine Hans Priidel ja kolmas Artjom Pjanusov.