Tanel Leoki ja tema sõprade eestvedamisel toimub heategevuslik motokross Tanel Leok ja sõbrad kolmandat aastat, varasema kahe aastaga on kokku heategevuseks kogutud 23 000 eurot. Praegu saab kinnitada, et oksjon tõi heategevuseks sisse 7240 eurot, kallimad asjad müüdi maha hinnavahemikus 500-800 eurot (Stefan Evertsi sõidusärk, Antonio Cairoli sõiduvorm, Kevin Korjuse sõidukombinesoon, Tanel Leoki kiiver).

Lõplik summa, mis tänavu läbi õnnetuse liikumispuude saanud laste toetuseks üle antakse, selgub lähiajal, kuid korraldajad on andnud mõista, et toetussumma jääb samasse suurusjärku nagu varasematel aastatel. Motokrossi tippsõitjatest olid kohal tänavune MM-sarja neljas mees klassis MX1 Jevgeni Bobrõšev, 15 koha MX1 klassis saanud Shaun Simpson, Läti üks parimaid sõitjaid Ivo Steinbergs, Tanel Leok ja enamus Eesti tippsõitjatest, kes kõik oma panuse sellega heategevusse andsid.

Tanel Leok: „Suur tänu kõigile, kes osalesid heategevuskrossil, seda nii sõitjate kui pealtvaatajate osas. Aitähh kõigile toetajatele, kes tulid ja panid õla alla meie üritusele. Oli suurepärane päev ja läbi selle saame taas aidata lapsi. Kolmas heategevuskross Tanel Leok ja sõbrad näitas, et oleme õigel teel.“

Välissõitjad jäid samuti toimunuga rahule ja kinnitasid, et järgmine aasta tahavad nad kindlasti taas Tanel Leok ja sõbrad krossil stardis olla.

Open klassis võttis päeva kokkuvõttes võidu Shaun Simpson, olles kiireim esimeses, rattavahetusega sõidus. Teine oli Jevgeni Bobrõšev, kes teise sõidu alguses sõitjaterivi tagaotsas oli, kuid suutis end sõita viiendaks. Kolmas oli Lauri Lehtla, peoperemees Tanel Leok lõpetas kahe sõidu kokkuvõttes kuuendal kohal.

Päeva lõpetas nn viimase mehe sõit, kus kokku tehti viis starti. Neljas esimeses sõideti vaid üks ring ja seal langesid konkurentsist välja viimased sõitjad. Nii jäi viimaseks, viiendaks sõiduks joonele kümme sõitjat, kes sõitsid kolm ringi. Võidu võttis Jevgeni Bobrõšev Tanel Leoki ja Shaun Simpsoni ees. MM’i ässad osalesid ka Säärude sõidus, kuid seal jäid nende tulemused tagasihoidlikuks, mehed said rohkem joosta kui sõita, kuid eks seegi ole trenniks hea. Naerda said mehed ise ja ka publik. Säärude kiireimad olid Romans Valtins, Anti Tagapere ja Kauri Raba. Tanel Leok ja sõbrad heategevuskrossil selgus ka selle aasta parim hobisõitja, seda Hobi Grand Final käigus ja seal oli mõlemas sõidus kiireim mees Marko Heinmäe, edestades tugeva kelgukrossi taustaga soomlast Ville Varist ning Shaun Simpsoni venda ja mehaanikut Stefan Simpsonit.

Veel tulemusi heategevuskrossilt Tanel Leok ja sõbrad:

50 PW
Siim Leedma
Aksel Pärtelpoeg
Mikk Martin Lõhmus

50 cc
Meico Vettik
Allar Pent
Kairo Katkosilt

65cc
Andreas Hiiemägi
Makar Šatalov
Daniil Baladin

85cc
Karl-Robert Reinike
Karel Kutsar
Hendrik Talviku

CCCP
Aadu Sikk
Indrek Krestinov
Juku Saar

Legendid
Andres Krestinov
Harri Kullas
Avo Lusbo

Naised
Sophia Paull
Samanta Josta
Anu Nummela