MX Pro klassis näitas ajasõidus kiireimat ringiaega kohalik staar Matiss Karro, teise aja sõitnud Davis Livsi aeg oli Karro omast 1,3 sekundit ja Tanel Leoki oma 1,4 sekundit aeglasem.

Esimest sõitu asus juhtima Karro, kuid sõidu poolel maal ütles tema tsikkel töölepingu üles ja noormees pidi end raja äärde parkima. Seejärel asus liidriks enamus sõidust teisel kohal olnud Priit Rätsep, kes ka sõidu 2,2-sekundilise eduga Harri Kullase ees võitis. Kolmandana ületas lõpujoone Davis Ivanovs, kes kaotas Rätsepale juba 44 sekundiga. Andero Lusbo oli 5. ja Jan Jakobson 12., sõidu alguses teisel kohal sõitnud Leok maadles tsikli tehniliste probleemidega ja oli 15.

Teises sõidus asus kohe liidriks ning võitis ka lõpuks sõidu Kullas, kelle järel sõitsid terve sõidu avasõidu kuues Toms Macuks, Ivanovs ja Leok. Lõpuks edestas Kullas Macuksit 6,3, Ivanovsi 7,8 ja Leokit 16,2 sekundiga. Sõidu alguses kukkunud ja teise kümnesse langenud Rätsep suutis end viiendaks sõita.

Päeva viimase võidukihutamise võitis kohe algusest liidriohjad haaranud Leok, kes edestas Karrot 1,6 ja Kullast 5,3 sekundiga. Esikolmiku järel lõpetasid Ivanovs ja Rätsep, Lusbo oli nüüd 7. ja Jakobson 16.

Kolme sõidu kokkuvõttes võttis etapivõidu 96 punkti kogunud Kullas, teine oli Ivanovs (92 p) ja kolmas sarnaselt avaetapile Rätsep (91 p), Leok (82 p) oli 5., Lusbo (82 p) 6. ja Jakobson (61 p) 13.

Sarja liider on peale kahte etappi Ivanovs (188 p), Rätsep tõusis 182 punktiga teiseks ning kolmandal kohal on Macuks (162 p), Leok (147 p) on 7., Jakobson (118 p) 10. ja ainult ühe etapil osalenud Lusbo (82 p) 17.

50cc ja 65cc klasside ühises kvalifikatsioonis näitas ainus eestlane Mark Peterson viiendat ringiaega. Avasõidus, mille esikolmiku moodustasid Läti poisid Tomass Saicans, Ralfs Vindigs ja Rihards Kronis, oli Peterson neljas ning teises sõidus ületas eestlane lõpujoone kuuendal kohal. Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus Petersonile 65cc klassis viies koht.

Quadidel võitis avasõidu lätlane Raivis Sootee leedulase Domantas Vaznyse ja Kaspar Haiba ees, Henri Mündi ületas lõpujoone 6. ja Mauri Kirsip 9. kohal ning teises sõidus olid kõik eelpool mainitud mehed ja kohad samad.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis seega Sootee (70 p), Vaznys (68 p) teine ja Haiba (66 p) kolmas, Mündile kuulus 60 punktiga 6. ja Kirsipile (54 p) 9. koht. Sarja liider on Vaznys (137 p), kellele järgnevad Sootee (137 p) ja Riias 5. koha saanud Valters Dislers-Kirilko (125 p), Kirsip (108 p) on 8., ainult ühel etapil osalenud Haiba ja Mündi on Riiast saadud punktidega vastavalt 12. ja 13.

Monster Energy Superkauss sarja järgmine etapp sõidetakse 16. augustil.