Kõigile kolmel päeval näitas Kullas ajasõitudes enda grupis esikuuiku piirimail olevaid aegu ning pääses ka tugevas konkurentsis kvalifikatsioonidest ja poolfinaalidest igal õhtul toimunud finaalsõitudesse.

Reedel oli finaalis kiireim ameeriklane Ben Lamay (Yamaha) sakslase Dominique Thury ja prantslase Loic Rombaut (mõlemad KTM) ees, Kullas võitles vapralt ja ületas lõpujoone viiendana.
Laupäeval võitis aga finaali avapäeva seitsmes mees prantslane Valentin Teillet (Honda), kellele järgnesid eelmisel õhtul 9nda koha saanud ameeriklane Jace Wayne Owen (Suzuki) ja Thury, Kullasel läks selles sõidus tänu kehvale stardikohale stardis natuke tagasihoidlikumalt ja lõpujoone ületas ta 9ndana.
Eile sõidetud viimases finaalis võidutses Owen, teine oli Teillet ja kolmas eelmistel etappidel võite noppinud prantslane Gregory Aranda (Kawasaki), kelle esimesed õhtud läksid aia taha, kui ta reedel kukkus juba poolfinaalis ja finaali ei pääsenudki ning oli laupäeval alles 8. Kullas näitas taas sitket minekut ja lõpetas peamiselt superkrossile spetsialiseerunud sõitjate konkurentsis seitsmendal kohal.

Kahe päeva kokkuvõttes võitis Teillet (54 punkti), kellele järgnesid Owen 52 ning Lamay 48 punktiga, Kullasele kuulus 27 punktiga seitsmes koht.