Kullase jaoks on olnud hooaja algus raske, sest selliseid tulemusi nagu oleks oodanud ei tulnud. Seetõttu otsustatgi leping Itaalia meeskonnaga lõpetada ja Harri lisab, et otsus oli mõlemapoolne ja lahku mindi sõbralikult. KTM Motorsport toel jätkab Kullas hooaega alates Rootsi etapist KTM 250cc neljataktilise tsikliga ja meeskonnaks on Eesti tiim Sahkar KTM Racing.

Lauri Roosiorg, Sahkar KTM Racing meeskonna juht: „Harri näol liitub meie meeskonnaga väga suurte kogemustega sõitja, kellel on mitme aasta pikkune MM-sarja kogemus. Ma usun, et Harri on võimeline võitlema kõrgete kohtade nimel MM-sarjas, meie omalt poolt teeme kõik, et see oleks võimalik. Sahkar KTM Racing jaoks on Harri tulek tiimi väga positiivne, see on kasulik mõlemale poolele ja ootan juba huviga tema esimesi starte.“

Rootsi MM-etapp on ühtlasi ka EMX250, ehk MX2 klassi Euroopa meistrivõistluste etapp ja nii on Sahkar KTM Racing Rootsi etapil väljas kolme sõitjaga: Lauri Lehtla MX1 klassis, Harri Kullas MX2 klassis ja Karel Kutsar EMX250 klasssis.