Klassis 2 Junir Cup ehk üldiselt tuntud kui MX2 oli Fürstlich Drehnas finaalikohti jahtimas üle 70 sõitja. Teises kvalifikatsioonigrupis sõitnud Hardi Roosiorg sai kirja neljanda aja ning pääses seega kindlalt finaali.
Roosiorg sai esimese finaalis korraliku stardi ja oli kohe esikümnes ning sõidu lõpuosas oli möödunud kõikidest eessõitnud konkurentidest ja ületas ka lõpujoone esimesena. Teises sõidus pidi ta alguses ees kukkunud konkurendi tõttu väärtuslikke sekundeid kaotama ja oli lõpuks kuues.
Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus talle Rene Hoferi ja Dylan Walshi järel kolmas koht.

“Laupäeval kiirete ringidega kõige paremini ei läinud, mistõttu olin kvalifikatsioonis oma grupis 4. Tänases esimeses sõidus sain stardist neljandana minema, kuid kaotasin seejärel paar kohta. Peale seda suutsin ennast kokku võtta ning tempot tõsta ja lõpuks ka sõidu võita. Teise sõidu start nii hästi ei õnnestunud, kuna kaassõita kukkus kurvis mulle ette ja jäin sinna toppama. Peale seda ei saanud enam õiget rütmi kätte ning pidin kahjuks kuuenda kohaga leppima. Õnneks olin siiski kokkuvõttes poodiumil,” jäi oma päevaga WZ Racing ridades ka ülejäänud ADACi etapid sõitev Roosiorg üldjoontes rahule.

Klassis 2 osalesid ka Johannes Nermann ja Hans Priidel. Nermann sai samuti finaalidesse ning oli seal 30. ja 15. ning kokkuvõttes 19., Priidel kahjuks lohutussõidust kaugemale ei jõudnud.

85cc masinaklassis võistelnud Romeo Karu lõpetas sõidud 16. ja 15. kohal, mis andis talle kokku 15. koha.

ADAC sarja järgmine etapp sõidetakse 26.-27. mail.