Villemi esines seal tõusvas joones. Laupäeval vihmasajus lõpetas Koiraneni tiimi sõitja 29 startija hulgas 18. ja 11., pühapäeval kuiva rajaga 11. ja 5. kohal. Kokkuvõttes on Hans 43 punktiga üheksas, kirjutab Ruudulipp.

Juba enne Snettertoni võistlust oli teada, et Inglismaal inglise tiimidele vastu saada on raske. Tegelikkus kujunes oodatust veelgi keerulisemaks. Testide ajaks ei jõudnud kohale uued rehvid ja tiim läks laupäevasele võistlusele täielikus teadmatuses jõudude tegelikust vahekorrast. Tagatipuks andis oma osa ka muutlik inglise ilm.

Laupäevane ajasõit peeti märjal rajal ning tulemused olid masendavad – avasõiduks 19., teiseks 18. stardiruut. Esimese etapi start anti tugevas vihmas. Hansul õnnestus esimestel ringidel neljast konkurendist mööduda, kuid kaks väljasõitu nullisid selle pingutuse. 18. koht oli lõpuks siiski ühe võrra parem kui stardipositsioon.

Teise etapi ajaks oli vihm mõnevõrra järele andnud ning Hansu sõit samuti kindlamaks muutunud. Juba avaringiga tõusis ta viis kohta, hiljem möödus veel kahest konkurendist ja lõpetas 11. kohal.

Pühapäeval oli rada kuiv, kuid puhus tugev tuul. Kohad ajasõidus polnud palju paremad – 18. ja 13. Hädas olid ka kõik teised Koiraneni sõitjad ning põhjus polnud sugugi nemad, vaid rehvide väga spetsiifiline käitumine jaheda ilmaga. Kohalikud tiimid valdasid seda kunsti hästi ning jätsidki „mandrimehed“ kvalifikatsioonis tahapoole.

Kolmanda etapi avaringil juhtus mitu avariid ning seetõttu tuli võistlejail neli ringi turvaauto sabas venida. Hans pääses avariidest napilt, kuid tõusis 13. kohale. Turvaauto lahkumisel võitles ta end kümnendaks, kuid unustas peasirge lõpus korra „ukse lahti“ ja pidi lõpuks taas 11. kohaga leppima.

Neljas etapp kulges juba enam-vähem ootuspäraselt. Hans trügis end viletsalt stardikohalt järjest ettepoole ning eelviimast ringi alustas viiendana. Ring hiljem oli ta juba püüdmas kolmandal-neljandal kohal sõitnud Dan Wellsi ja John Bryant-Meisnerit, kuid pingutas üle ja pidi hoopis oma positsiooni kaitsma hakkama. See läks korda ning Hans lõpetaski viiendana.

Hans ei jäänud ka kohapeal tähelepanuta, näiteks sarja ametlik pressiteade kirjutas kolmanda etapi kohta nii: „Hans Villemi (Koiranen Motorsport) jätkas oma arenemist, tõustes 12 ringiga 18. kohalt üheteistkümnendaks.“ Viienda koha toonud esitust neljandal etapil aga hinnati sõnadega „arukas sõit“.

Nelja etapiga kogus Hans 43 punkti ning asub tabelis 9. kohal. Neljast sõidus kolm võitis Oliver Rowland, ühe Josh Hill, kellega Hans mandri-Euroopa radadel võitles nagu võrdne võrdsega. Rowland on 128 punktiga ka sarja liider, Hill vaatamata etapivõidule alles viies.

Sarja viies ja kuues etapp sõidetakse laupäeval, 12. novembril Rockinghamis.