Velt võitis lisaks rajarekordi uuendamisele pea sekundi võrra (eelmisel aastal sõitis ta välja aja 1.17,543) ka Superbike klassi sõidu, saades kohe stardist hästi minema ning säilitades piisava edu konkurentide ees kuni finišini. Rajarekordi püstitas ta esimesel „vaba lennuga“ ringil pärast starti, näidates seega head rajatundmist ja enesekindlust. 8,2 sekundiga kaotas Veldile Garijs Rozkalns (Läti) ja kolmas oli selles klassis Rozkalnsiga tasavägises tempos kihutanud Toomas Tomson.

Superstock 600 klassis sai Martin Pärtelpoeg stardis samuti hästi minema ning kasvatas edu noore konkurendi Hannes Soomeri ees piisavaks, et finišini liidriks jääda. Seda hoolimata asjaolust, et Pärtelpoja käigukas sõidu käigus purunes ning tal tuli lõpetada ilma neljanda käiguta. Vahe Soomeriga jäi finišis neli sekundit, kolmanda koha sai lätlane Vidas Stankevicius. Selles klassis oli pärast hooaja alguses saadud vigastust taas rajal ka meie kiireim õrnema soo esindaja ringrajal, Maarja Noorak, kes jäi eilsel võistlusel küll viimaseks. Samas sõidus startinud Rookie 600 klassis mahtus lätlaste Janis Eglitise ja Rolands Legzdinsi vahele Egon Peterson.

Eilne võistlus oli ka uue „igamehe ringrajasarja“ Honda CBR 500R Cup avavõistluseks, kus rajale läks 11 sõitjat Eestist, Lätist, Leedust ja Soomest. Teiste hulgas tegi ringrajadebüüdi ka näiteks mäkketõusja ja kestussõitjana tuntud Billy Toomla. Sarja esimese võitjana kirjutas end ajalukku Mihkel Osula, kes suutis pisukese pusimisega selja taga hoida kogenud Kalev Teesalut, kolmas oli Enn Lähker.

Meeldivalt osalejaterohked olid harrastajate klassid Rookie 1000 ja Biker24 C-klass, kus mõlemas oli stardijoonel koguni 26 võistlejat. Rookie 1000 klassis napsas esikoha Nerijus Jegerskas (Leedu) Hardi Väljamäe ja Erkki Maripuu eest, kuigi Väljamäe vahepeal sõitu juhtis. C-klassis pidas Siim Soomann maha tulise heitluse kahe leedulase, Tomas Januska ja Dainius Kapceviciusega, edestades mõlemat veidi üle sekundiga.

Motoringraja meistrivõistluste järgmine etapp toimub juba tuleval laupäeval, 27. juulil samuti auto24ringil Audrus.