Velt oli kiireim ka kvalifikatsioonis ja võistlussõidus edestas ta teiseks tulnud lätlast Andrejs Grinbergsi 2,5 sekundiga. Kolmas oli Karl Pärtelpoeg (+3,1), kellele kuulus Eesti meistrivõistluste teine koht. Neljas oli kiireim Leedu sõitja, Donatas Sivickis, kelle järel tuli üle lõpujoone Eesti etapi kolmas mees, Kalev Teesalu. Esimesed viis sõitjat mahtusid 5,4 sekundi sisse.

Superstock 600 klassis oli kiireim Leedu sõitja Šarunas Pladas, kelle järel teisena finišeeris Juris Zalans, kes tänavu Eesti sarjas kaasa teeb ja Riiast seega etapivõidu sai. Kolmas oli Läti sõitja Renars Mazgans, kelle järel lõpetasid Eesti sarja teine ja kolmas mees Martin Pärtelpoeg ning Raido Leenpalu.

B600 klassis eestlastel etteotsa asja ei olnud, sõidu võitis Uldis Eglitis Lätist, parim Eesti meistrivõistlustel osaleja Gerrit Väät oli seitsmes, Soome neiu Miisa Suhonen oli tema järel teine ja kolmas koht Eesti meistrisarjas selles klassis kuulus Heimo Kiisile. B1200 klassis oli Raul Kaidro kolmas, ettepoole jäid Maris Duritis Lätist ja Marius Sliazas. Hardi Väljamäe oli kokkuvõttes viies ja Eesti MV arvestuse teine ning Urmas Haab üldarvestuse üheksas ja Eesti MV kolmas. C-klassis oli Ardo Seepter neljas ja Eesti arvestuses esimene, Eesti sarja teine ja kolmas koht kuulusid vastavalt Ermo Maanlahtile ja Ergo Maanlahtile, üldjärjestuses olid nad kohtadel 8 ja 11.