MX1 kvalifikatsioonis näitas Krestinov seitsmendat ja Rätsep 12. aega. Kiireim oli britt Tommy Searle kaasmaalase Shaun Simpsoni ja austraallase Todd Watersi ees.

Esimeses sõidus juhtis pikka aega Simpson, kuid paar ringi enne lõppu möödus temast Searle, kes ka sõidu võitis. Meie lõunanaaber Matiss Karro ületas lõpujoone kolmandana. Krestinov tuli avaringilt kümnendana, kuid suutis mitu kohta tõusta ja lõpetas britt Brad Andersoni järel viiendana. Rätsep alustas 15nda kohal, kuid suutis peagi mõned kohad tõusta, aga pidi seejärel kohti tagasi andma ja ületas lõpujoone 16ndana.

Teise sõidu esimestel ringidel juhtis Karro, kuid siis möödus temast Simpson. Searle tõusis omakorda liidriks, kuid pidi kohe kukkumise tõttu sõidu pooleli jätma. Karro suutis küll paar ringi liider olla, kuid siis möödus temast Simpson uuesti ja seda jäädavalt. Kolmandaks tuli lõpuks Waters. Krestinovi sõit kulges sarnaselt esimesena, kus ta oli esimese ringi järel kümnes, kuid sõidu keskosaks oli ta juba esikuuikusse jõudnud ja lõpetas jällegi viiendana. Ka Rätsep sõit kulges nagu esimeses, kuid seekord tõusis ta lõpuks 12ndaks.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis Simpson Karro ja belglase Jens Gettamani (sõitudes 6. ja 4.) ees. Krestinovile kuulus neljas ja Rätsepale 14s koht.

MX2 klassis võitis mõlemad sõidud selle klassi eelmise aasta ülivõimas maailmameister hollandlane Jeffrey Herlings. Kahe sõidu kokkuvõttes järgnesid talle bulgaarlane Petar Petrov (sõitudes 2. ja 4.) ja hollandlane Lars Van Berkel (3. ja 5.).

Päeva lõpetas superfinaal, kus olid stardis MX1 ja MX2 klassi kiiremad mehed. Sõidu võitis ülivõimsalt Herlings, kes pääses esimeste seas minema. Nimelt startisid MX2 klassi sõitjad MX1 omadest varem. Teisena lõpetanud Karro kaotas talle ainsana alla minuti. Kolmas Van Berkel jäi Herlingsist juba pea poolteist minutit. Krestinov oli esimese ringi järel alles kolmekümnes, kuna ta põrkas teises kurvis konkurendiga kokku, kuid head minekut näidanud eestlane suutis end lõpuks seitsmendaks sõita. Rätsep tuli avaringilt 24ndana, kuid suutis samuti oma kohta parandada lõpetades sõidu 16ndana.

“Kvalifikatsioonis suutsin välja sõita 7nda ringiaja. Rada oli minu jaoks veidi kiire, aga sellegipoolest korralik algus päevale," rääkis Krestinov.  "Mõlemas MX1 sõidus läks teisel ringil prillide rullisüsteem kahjuks katki ja seega pidin tänu kehvale nägemisele küllaltki ettevaatlikult sõitma. Hoolimata sellest olin oma sooritustega rahul ja kahe viienda kohaga sain kokku neljandaks, punkt jäi ainult poodiumist puudu. Rada läks küllaltki auku, aga tundsin, et jaksu oli ning suutsin lõpuni pingutada."

“Superfinaalis lasti MX2 mehed 5 sekundit varem minema ja nemad olid teisel pool stardipuud. Sain MX1 klassis hea stardi ja olin kolmas, aga kahjuks olid paar MX2 meest kukkunud ja sõitsin neile otsa ning kukkusin päris korralikult. Õnneks haiget ei saanud, aga kaotasin palju aega ja sõitsin ruttu boksi, et lenksu ja heeblid sirgeks saada. Olin juba esimestest pool ringi maas, aga otsustasin trenni mõttes lõpuni pingutada ja vaadata kaugele jõuan. Hakkasin tempot tegema ja endalegi üllatusena jõudsin 7ks välja. Jäin nädalavahetusega rahule, kogu tiim tegi suurepärast tööd ja tsikkel töötas laitmatult ning olen mootorrattaga väga rahul hetkel."

Priit Rätsepa kommentaar: "Seekord mul päev nii hästi ei läinud, kui Lommelis. Rada oli täna kiire ja väga tehniline, seega mul oli harjumisega natuke raskusi. Kvalifikatsioonis head ringi ei saanudki. Tegin palju vigu isegi enda kõige kiiremal ringil. Lõppkohaks oli 12. Startidest iseenesest sain suhteliselt hästi minema. Esimese sõidu rikkus kukkumine ära, mis toimus hüppe taga ja mul läks väga palju aega enne, kui oli ohutu rajal lebavale tsiklile järele minna. Lõppkohaks 16. Teises sõidus proovisin natuke rahulikumalt asja võtta ja rohkem oma sõitu sõita. Lõpptulemus oli 12. Superfinaalis, kus osalesid 20 paremat mõlemast klassist, lõpetasin 16ndana. Sõit oli raske, kuna see oli päeva kolmas sõit ja kõik sõidud olid 25 minutit + 2 ringi ning rada oli ka juba korralikult aukus. Ega ma selle võistlusega väga rahule ise ei jäänud, oleks rohkemat oodanud, aga olen elus ja terve ning siit on hea edasi minna. Tean, mille kallal pean nüüd kolm nädalat vaeva nägema, et esimeseks Briti meistrivõistuste etapiks valmis olla!"