Avasõidus oli Krestinov kuues, sõidu võitis Kevin Strijbos, Shaun Simpsoni ja Stephen Swordi ees. Teises sõidus oli Krestinov kaheksas, võit taas Strijbos’ile, Simpson teine ja kolmas Marc De Reuver. Kolmas sõit ja Krestinovi parim tulemus, viies koht. Võit taas Strijbos’ile, teine Matiss Karro Lätist ja kolmas De Reuver, vahendab Ruudulipp.

Gert Krestinov: „Kokkuvõttes võib päevaga rahule jääda, aga kui laskuda detailidesse, siis palju asju oleks võinud paremini teha. Kvalifikatsioon oli kehva, tegin paar apsu ja olin kümnes. Esimese sõidu lõpetasin kuuendana, suretasin tsikli kaks korda välja ja vedas, et nii hea koha sain, sõiduga ei jäänud rahule. Teine sõit lõpetasin kaheksandana. Viimane start olin viies, mis oli minu jaoks päeva parim. Vähemalt läks asi tõusvas joones. Mõnda asja pean veel lihvima, siis olen võimeline poodiumi nimel võitlema. Lõpparvestus jagan neljandaga võrdselt punkte, mis on väga positiivne.“

Etapi kokkuvõttes esikolmik Strijbos, Simpson ja Karro, Krestinov viies. Peale kolme etappi on sarja liider Strijbos (206 p), teine Simpson (175 p) ja kolmas Karro (173 p). Neljas on Sword (136 p) ja sama punktisumma on koos Krestinovil.