Kvalifikatsioonis oli Gert Krestinov seitsmes, esimese sõidu stardis oli kukkumine, millest aga meie mehel õnnestus eemale hoida. Sõidu võitis Matthias Walkner, teine Martin Michek ja kolmas Frantisek Smola, Gert Krestinovi koht oli viies, jäädes võitjast maha 12 sekundiga. Vahed olid üldse väikesed ja terve sõit sõideti ühes pundis koos. Teises sõidus oli võitjaks Florent Richier, teine Smola ja kolmas Christian Brockel, kellest vaid 0,9 sekundit hiljem tuli üle lõpujoone Krestinov. See tähendas Krestinovile etapi kokkuvõttes viiendat kohta, võitja Smola, teine Brockel ja kolmas Walkner. Neljas oli Martin Michek.

MX3 klassi maailmameistriks tuli Slovakkias kuuendana lõpetanud Klemen Gercar, kes kogus 353 punkti. Michek pingutas viimasel etapil kõvasti, kuid tiitlivõitja jäi kuue punkti kaugusele. Kolmas on Matthias Walkner (321 p) ja neljas Gert Krestinov (291 p).

„Viimasel etapil olen rahul sellega, et kiirust oli. Esimesed kaheksa meest olid kõik võimelised poodiumile sõitma, kuid mööda seal väga lihtne sõita polnud, rada oli üsna sile ja kiire. Start oli väga oluline ja see määras üsna palju sõidu tulemuse ära," kommenteeris Gert Krestinov. "Teises sõidus pingutasin päris viimase hetkeni, et tulla kolmandaks, see oleks taganud ka kokkuvõttes etapil kolmanda koha, oleks saanud sarnaselt hooaja algusega, kui võitsin esimese etapi, hooaja ka poodiumil lõpetada. Kahjuks ei õnnestunud sakslasest mööda saada. Hooaja kokkuvõttes võib öelda, et eks meil medal sihiks oli, kuid tagantjärgi mõeldes on neljas koht ja see, et saime terve sarja kaasa sõita, väga hea. Suur tänu toetajatele ja headele sõpradele, kes on meid sel aastal aidanud ja tänu kellele saime MX3 klassi MM-hooaja kaasa teha. Need sõitjad, kes ettepoole jäid, on juba mitmendat aastat seda sarja sõitmas ja seeläbi ka radadelt kogemusi rohkem. Kuid ainult selle taha ei jäänud see medal, näiteks oleks pidanud ise startides teravam olema, mis kõvematel ja kiiretel radadel väga oluline on. Nüüd on veel kaks Inglismaa sõitu ja Rahvuste kross, peale mida saab natuke puhata ja siis alustame juba ettevalmistusega uueks hooajaks.“