Georg Grossi sõnul oli pinge peal, sest sõideti ikkagi kodupubliku ees. „Olen väga rahul, et võidu võtsime. Meil oli korralik edu ja hoidsime seda lõpuni, seega ei olnud mõtet hakata autot lõhkuma,“ võttis Gross sõidu kokku.

Absoluutarvestuse teise koha ja N-rühma võidu pälvis Kaspar Koitla, kellele luges kaarti kohalik Rakvere mees Andres Ots. „Oleme väga rahul, kuna ikkagi kaardilugeja koduralli. Hommikul kartsime, et teed on libedad, aga ei olnud midagi hullu,“ kommenteeris Koitla. Nemad olid võitjatest üle kahe minuti aeglasemad, täpsemalt kaotasid nad paarile Gross/Mölder 2.19,1.

Absoluudi kolmanda ja N-rühma teise koha saavutas Rainer Aus koos Rein Jõessarega, nemad kaotasid ajaliselt 2.32,5. Ausi enda sõnul oli sõit veel kohati konarlik, kuid sellegipoolest võib tulemusega rahule jääda. „Andsime endast kõik ja oleme igati rahul, nüüd sõidame sama autoga Eesti meistrivõistluste etapid lõpuni,“ rääkis Aus.

Absoluudi neljanda ja n-rühma kolmanda koha pälvis Läti tandem Janis Vorobjovs kaardilugeja Guntars Zicansiga kaotusega võitjale 2.37,1.

Esiveduste arvustes oli parim rallipaar Siim Plangi ja Marek Sarapuu, kes olid oma Honda Civic Type-R-iga kiiremad mitmest neliveoliste klassi masinast.