Ott Tänak ja Kuldar Sikk (Ford Focus WRC 03) võitsid 44. Saaremaa ralli kõik kiiruskatsed ja edestasid Georg Gross ja Raigo Mõlderit (Ford Focus WRC 08) kahe minuti ja nelja sekundiga.

"Meie kaotus Otile tuli umbes selline, nagu arvasime. Oma sõiduga üldiselt rahul, mõned katsed ei tulnud välja nii nagu oleks tahtnud," rääkis Gross võistluse järel. "Saaremaal on alati mõnus sõita, eriti nüüd, kus saime oma kiirust võrrelda mehega, kes minu hinnagul saab veel kunagi ralli maailmameistriks."

Ott Tänak jäi oma sõiduga rahule: "Kodus sõita ja võita on ikka hea, tänud kõigile fännidele, kes tulid meile siia kaasa elama ja Saaremaa ettevõtjatele-toetajatele, tänu kellele sai meie start Saaremaa rallil WRC autoga teoks," kommenteeris Tänak.

Kolmandale kohale sõitsid end Janis Vorobjovs ja Guntars Zicans (Mitsubishi Lancer EVO X), kes olid ühtlasi klassi N4 võitjad Saaremaa rallil. Nende lähimateks konkurentideks osutusid tänavused Eesti meistrid klassis N4 Kaspar Koitla ja Andres Koitla (Mitsubishi Lancer EVO 9). Nende kaotus Vorobjovsile jäi 2,9 sekundi peale.