Teine võistluspäev:

Ainsana WRC autol kihutav Georg Gross oli kiireim ka teise päeva kolmel esimesel kiiruskatsel ning kasvatas oma edu N-rühma liidri Egon Kauri ees juba ühele minutile ja kümnele sekundile. Kolmas on Margus Remmak (+1.22) ja neljas Raul Jeets (+1.24).

Täna on kavas veel neli kiiruskatset.

Avapäev:

Gross võitis mõlemad avapäeva kiiruskatsed ja juhib N-rühmas sõitva Egon Kauri ees 33 sekundiga. Kolmas on Raul Jeets (+34 sekundit). N-rühma kolmandana alustab homset päeva meistrivõistluste liider Margus Remmak.

Avakatsel teise koha saanud Ott Tänak, kes edestas ka teist WRC masinal sõitvat meest, soomlast Jukka Hiltuneni, katkestas teisel katsel mootoririkke tõttu. Võistluse jättis pooleli ka Hiltunen.

"Esimesena startida polnudki täna õhtul eriti libe ja sõit sujus. Kuigi peamine konkurent Jukka Hiltunen katkestas, jätkub pinget kindlasti ka homseks päevaks," kommenteeris Georg Gross. "Olen tänavu mitu korda ebaõnne kogenud ja ennem kui üle poodiumi pole sõitnud, ei saa milleski kindel olla. Aga muidugi on kahju, et Ott ja Hiltunen katkestasid." 

 "Mootorist kostis juba esimese katse lõpus mingit imelikku häält ja veidi hiljem lõpetas mootor üldse töö, sest keps tuli välja," rääkis Ott Tänak. "Homme jätkata ei kavatse, aga Saaremaa rallil olen kindlasti stardis hoolimata sellest, et meistritiitlile enam erilist lootust pole." 

Laupäeval sõidetakse seitse kiiruskatset ja võistluse finišisse Viljandi keskväljakul oodatakse esimest võistlejat homme õhtul kell 18.15.