Superfinaalis sai parima stardi Leok, Bobrõšev kohe tema kannul. Kahe mehe duell pani käima Sõmerpalu krossipubliku, kes elasid kaasa Sõmerpalu enda mehe Tanel Leoki sõidule. Siiski ei saanud Tanel Leok vanaisa rändkarikat oma pea kohale tõsta, kui Bobrõšev peale mitut katset siiski leidis koha, kus Eesti parimast krossimehest mööduda. Tanel Leoki väike kukkumine mõni ring hiljem tegi võidu püüdmise juba üsna keeruliseks ja nii tuli superfinaalis esimesena üle lõpujoone Jevgeni Bobrõšev, keda krossipublik marulise aplausiga tervitas. Tanel Leok lõpetas superfinaali teisena ja kolmandana tuli üle lõpujoone Davide Guarneri Itaaliast, kes sõitis ennast sellele kohale peale avakurvi kukkumist.

Jevgeni Bobrõšev: "Kõigepealt tahan ma tänada Aivar Leokit, kes mind siia võistlema kutsus, see on mulle juba kolmas kord Sõmerpalus võistleda ja mulle meeldib siin kõik alates sõitudest ja korraldusest ning lõpetades fantastilise publikuga. Väino Leoki rändkarika võitmine on mulle auasi ja loodan, et saan ka järgmisel aastal taas Sõmerpalus stardis olla. Finaal oli väga hea, start loeb siin väga palju ja kui Tanel sai ette, pidin palju tööd tegema, et temast mööda pääseda. Tänud kõigile, kes kaasa elasid."

Tanel Leok: "Kodus on alati hea sõita, täna oli meil Jevgeniga väga hea võistlus, kahju muidugi, et ei saanud ise võitjana poodiumile minna. Pisut segas see, et esiamordist tuli pisut õli välja, mis läks pidurikettale ja esimese piduriga väga hästi pidurdada ei saanud. Tänud kõigile fännidele ja pealtvaatajatele, kes täna Sõmerpalus kohal olid. Usun, et suutsime pakkuda neile väärt krossipäeva."

Neljas oli Gert Krestinov, viies Juss Laansoo ja kuues Santtu Tianen.

MX1 Inter klassis sai võidu samuti Jevgeni Bobrõšev, teine Tanel Leok ja kolmas Davide Guarneri. MX2 Inter klassi võit kuulus Priit Rätsepale Lars van Berkeli ja Erki Kahro ees. Open klassis jättis võidu koju Martin Leok, teine Elary Talu ja kolmas Edgars Ruditis. Open Hobi võitjaks tuli Reiko Kikas, teine Markus Külaviir ja kolmas Andres Krestinov. 85 cc klassis eestlastele sõnaõigust ei antud, võit läks Leetu Dovydas Karkale, teine Tomass Sileika Lätist ja kolmas Kristers Drevinskis samuti Lätist. Mini MX klassis oli võitjaks Raivis Levans, teine Marthi Lepik ja kolmas Marko Lepik. Retro klassis, kus sai näha vanu õhkjahutusega krossipille ja legendaarseid ning ka nooremaid krossimehi nende sadulas oli kiireim Jaanus Lüüding, kes edestas sotsialismimaade meistrit Aadu Sikku ja kiireimat noorsõitjat Rain Kochi, kes avakurvis kukkus ja suutis sõidu viimases osas veel mööduda 25-kordsest Eesti meistrist Mart Mägarist. Naiste klassis tegid ilma kaks MM-sarja sõitjat, võidu viis Lätti Samanta Josta, teine oli Sophie Paull Inglismaalt ja kolmas Ljubov Leontjeva Venemaalt.

Muidugi pakkus taas palju vaatemängu säärude sõit, kus jagati auhindu ka parimatele kostüümidele. Kiireim säärusõitja oli Mati Tagapere lätlaste Romans Valtinsi ja Olegs Kasenckise ees.