Kõik muidugi teavad, et Tänak on kiire ning võimeline selliseid aegu sõitma, nagu me neljapäeval nägime, kuid mis inimesi imestama paneb, on see, kuidas on see võimalik pärast rohkem kui aastat WRC roolist eemal olemist.

MM-sarjas on sõitjaid, kes väga meelsasti intervjuusid ei anna - räägivad kohustuslikus korras paari-kolme meediakanaliga, istuvad tagasi autosse ning ootavad seal oma edasisõitu teenindusalasse. Teine äärmus on tõelised pressisõbrad, kes jäävad auto kõrvale välja täpselt nii kauaks kuni aeg täis tiksub, ise meelsasti vasakule ja paremale intervjuusid jagades. Kui muidugi jätkub ajakirjanikke, kes sinust huvituvad.

Eile kuulus viimaste hulka ka Tänak, kes tundus nii suurt tähelepanu täiel rinnal nautivat.

Tänak rääkis pärast ingiskeelseid intervjuusid veel paar minutit Delfi ja Eesti Päevalehega ning selleks ajaks oli kell juba sealmaal, et kaardilugeja Raigo Mõlder pidi eemalt hõikama, kui mitu sekundit on Otil aega, et autole hääled sisse panna ja boksi poole sõita. Kõik sellised protseduurid (alasse sisenemised, alast väljumised) peavad rallil käima kui kellavärk, vastasel juhul rakenduvad sanktsioonid.

Vaata videost, mida Tänak rahvusvahelisele meediale rääkis!