Tuntuim nimi tänasel võistlusel oli lätlane Reinis Nitišs, kes hoiab rallikrossi Euroopa meistrivõistlustel Supercar klassis liidrikohta. Täna võistles ta Crosskart Xtreme klassis.

Kuigi lõunanaabri finaalsõidu võit oli veenev, siis hommik algas tema jaoks pigem tagasihoidlikult. Esimeses eelsõidus edestasid teda Eero Nõgene, Janis Baumanis ja Vahur Mäesalu. Teises eelsõidus õnnestus koha võrra tõusta – Nõgese ja Mäesalu järele. Kolmandaks eelsõiduks oli Nitišsil juba korralik hoog sees ja tulemuseks eelsõidu võit, kirjutab rallikross.ee.

Finaalis järgnesid Nitišsele eestlased Sven Kokla ja Ruve Veski. Crosskart Xtreme juuniorite klassis oli esimene Sander Sepp, kelle järgnes Joosep Ralf Nõgene.

Supercar klassis võidutses Roland Murakas (Ford Fiesta), kes edestas finaalis teisena lõpetanud Seido Nõmmkülat (Mitsubishi Lancer Evo) 33 sekundiga. Kolmanda koha saavutas Ain Laverik (Mitsubishi Lancer Evo), kes kaotas Nõmmkülale vaid poole sekundiga.

Touringcar klassi finaalis oli kiireim Andrus Karu (Ford Fiesta). Teiseks tuli sarja üldliider Margo Soomets (Ford Fiesta) ning kolmandaks üldarvestuses teist kohta hoidev Siim Sündema (Ford Fiesta).

Super1600 klassis saavutas esikoha Janno Õis (Honda Civic). Teise koha sai Gleb Bogdanov (Lada Samara) ning kolmandana lõpetas Mihkel Varul (Peugeot 206). Junior1600 klassis oli esikolmik järgmine: Martin Juga (Lada Samara), Andreas Aulik (Volkswagen Golf), Armin Marlon Mängel (Volkswagen Golf).

Rallikrossi Eesti meistrivõistluste finaaletapp toimub 8. septembril Elva lähistel Kulbilohu rallikrossirajal.