Open klassis, kus olid kohal enamus Eesti paremad ning lähinaabrite kiired sõitjad, võidutses kolme sõidu kokkuvõttes kõik võidukihutamised esimesena lõpetanud Tanel Leok (KTM, Sõmerpalu MK, 75 p). Võistluse teise koha sai Priit Rätsep (Honda, PMC Honda Racing, 62 p), kes oli avasõidus teine ning kahes viimases kolmas. Kolmandaks tuli tänu viimase sõidu teisele kohale lätlane Toms Macuks (Kawasaki, 52 p), kahes esimeses oli ta olnud kuues. Lõunanaabriga sama arvu punkte kogusid ka Andero Lusbo (Yamaha, Kagu MK) ja Aigar Leok (Yamaha, Sõmerpalu MK). Kvalifikatsioonis kiireima ringi teinud Tanel Leokist ainult 0,031 sekundiga maha jäänud Gert Krestinovi (Honda, Motoextreme) võistlus aga nii hästi ei kulgenud. Avasõidus tuli tal Leokit jälitades sisse üks korralik kukkumine, aga noormees jäi õnneks terveks. Teises sõidus oli ta Leoki järel teine, kuid viimane sõit tuli taas pooleli jätta, kuna avasõidu kukkumise tulemusena olid noormehe tsikli amortisaatorid nii palju pihta saanud, et peale kolmanda sõidu esimest hüpet lõpetasid need töölepingu ja ta pidi boksi sõitma.

MX2 klassis andsid korraliku lahingu kvalifikatsiooni kaks kiireimat Karel Kutsar (KTM, Sõmerpalu MK) ja Erki Kahro (KTM, Estonian Express Racing). Avasõidus juhtis Kahro, kuid soomlane Jere Haavisto (Husqvarna) suutis mõlemad pikali sõita ning Kutsar sai kerge sõiduvõidu Kahro ja soomlase ees. Teises sõidus võidutses aga peale ägedat duelli Kahro Kutsari ees, kolmandana kihutas üle lõpujoone avasõidus viienda koha saanud Indrek Mägi (Kawasaki, Mägi Racing) ning esikoha saatus jäi viimase sõidu otsustada. Selle sõidu suutis Kutsar lõpuks enda kasuks pöörata sõidu lõppfaasis, kui möödus Kahrost ning seejärel hoidis ta oma edu ruudulise lipu langemiseni. Kolmandaks sõitis end seekord lätlane Karlis Sabulis (Yamaha), kes oli kahes esimeses sõidus olnud 4. ja 6. Kolme sõidu kokkuvõttes võitis seega Kutsar (72 p), teiseks tuli lisaks ka Openis osalenud Kahro (69 p) ja kolmandaks Mägi (54 p), kes oli viimases sõidus 4.

Klassis 85cc võidutses eelmise aasta EMX150 masinaklassi Euroopa meister soomlane Emil Weckman (Honda), kes võitis kõik sõidud ning kogus 75 punkti. Teise koha sai 2015 aasta Eesti meister Meico Vettik (KTM, KTM Racing Team, 62 p), kes oli avasõidus neljas, kuid kahes viimases teine. Päeva lõpus astus poodiumi madalaimale astmele Jörgen-Matthias Talviku (KTM, Pärnu MC, 56 p), tema lõpetas sõidud kaks korda kolmandana ja korra viiendana. Wecmaniga kahes esimeses sõidus esikohale konkureerinud Henry Vesilind (Honda, PMC Honda Racing, 55 p) ebaõnnestus kolmandas sõidus, kui ta ei saanud head starti ja oli alguses võistlejaterivi keskel ning ei suutnud end lühikeses sõidus kolme sekka sõita ja pidi seetõttu neljanda kohaga leppima.

65cc klassis kahjuks eestlastel poodiumile asja ei olnud, kui kummaski sõidus võidutses lätlane Aleksis Araids (KTM) kaasmaalase Karlis Reišulise ja venelase Ilias Krasnitsky (KTM) ees.

Ka kõige väiksemas klassis läks võit meie lõunanaabritele, kui parimaks osutus Ričards Alens Galčins (KTM), kes võitis mõlemad sõidud Kevin Nõgesmaa (KTM, Viljandi VMK) ees. Kahe sõidu kokkuvõttes sai kolmanda koha Hugo Sirel (KTM, Linnamäe krossiklubi), kes oli avasõidus 3. ja viimases 4.

Riikide arvestuses võitsid aga kindlalt eestlased soomlaste ja lätlaste ees.