Stardirivi oli tõsine GP Stars osalejate hulgast leidis selliseid nimesid nagu noor Jeffrey Herlings, Max Nagl, Clement Desalle, Shaun Simpson, Tanel Leok ja paljud teised. Ja loomulikult peoperemees ise, Stefan Everts, kes KTM tiimipealikule kohaselt oli rajal KTM rattaga, lisaks talle selles klassis veel legendaarsed Joel Smets ja Sebastien Tortelli. Naisteklassis oli esindatud maailma paremik, eesotsas Stephanie Laieriga, eraldi klass oli tulevikuässadele, kus näiteks leidis sellise nime nagu Mischa-Boy De Waal. Rajal käisid ka õige pisikesed krossipoisid, kus enim tähelepanu püüdis Stefan Evertsi poeg Liam.

Nagu öeldud olid sõitudel omad eripärad, näiteks said tulevikuässad sõita koos GP staaridega, kõigil istumise all 85 cc tsiklid, noortele poistele pakkusid konkurentsi Herlings, Nagl, Everts, Goncalves, Simpson jpt. Esimeses sõidus oli seal kiireim MX 2 klassis MM-sarjas kihutav Herlings, teises aga noorema põlvkonna esindaja, Brent van Doninck. 

Üks omapärane start oli ka selline, kus rajal olid naised ja GP staarid, naistele anti ring edumaad ja selles tagaajamissõidus sai võidu taas Herlings, Nagl teine, Everts kolmas. Kiireim naine oli Stephanie Laier, kes lõpetas seitsmendana, kaotust Herlingsile oli pea 20 sekundit.

Tanel Leoki sõidud hästi ei läinud, tõrkuva tehnika tõttu pidi ta sõidud pooleli jätma, kuid vaatamata sellele jäi üritusest hea mulje.

„Väga äge ettevõtmine, osalen ise seal kolmandat aastat. Kahjuks enda sõidud päris nii ei läinud, nagu oleks tahtnud. Rahvast oli kohal ikka päris korralikult, minu jaoks on oluline see, et sain rääkida erinevate sõitjatega pisut ka meie sügisese heategevuskrossi teemadel," rääkis Tanel ruudulipp.ee veebilehele.

Nimelt toimub oktoobris taas heategevuskross „Tanel Leok ja sõbrad", mida esimest korda peeti eelmisel aastal. Siis koguti läbi oksjoni ja muude annetuste pea 200 000 krooni õnnetuses liikumispuude saanud laste tarvis.