Esimese sõidu võitis Karro, edestades leedulast Vitautas Bucast 5,852 ja Priit Rätsepa 14,181 sekundiga. Esikuuikus lõpetasid veel Lauri Lehtla, Andero Lusbo ja Kristjan Rätsep.

Open klassi esimene sõit muudeti huvitavamaks reegliga, mis sundis sõitjad kolmandal ringil suunduma boksi ja võtma ära tagumise ratta, millega tuli joosta ring ümber tsikli ning seejärel see uuesti tagasi monteerida.

Tanel Leok oli sunnitud tehnilise rikke tõttu enne lõppu rajalt maha tulema ning sai 28. koha, Gert Krestinov oli 20. Itaalia tippsõitja Davide Guarneri 17., soomlane Harri Kullas 12.

Klassis Retro+Legendid+Naised võitis mõlemad sõidud Andres Krestinov, 50 cc masinaklassisoli kahe sõidu kokkuvõttes parim Mikk Martin Lõhmus, 65-kuubikuliste seas Meico Vetik, 85-kuubikulistel oli parim Jan Jakobson.

Päev lõppes Last Man Standing sõiduga, kus võisid osaleda võistlejad masinaklassidest Open, Hobi Grand Final, Retro ja Naised ning 85 cc. Võistlusjuhendis seisis: "Võistluse pikkus on üks ring, kus igas stardis langeb 3-5 viimast sõitjat välja. Kui alles on jäänud viimased 5-10 sõitjat toimub finaal, mille pikkuseks on 3 ringi."

Reaalsus oli selline, et starti asus 15 meest, kellele korraldati neli sõitu. Neist viimases, kus alles oli jäänud 9 sõitjat, oli kolmeringilises sõidus Karro võidumees Guarneri ja Bucase ees.

"Tanel Leok ja sõbrad" ürituse kõik tulemused leiad SIIT

Vaata ürituse fotosid!